Σε κέντρο αποτοξίνωσης ξανά η Amy!

Η Έιμι Γουάινχαουζ νοσηλεύεται για ακόμα μια φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης του Λονδίνου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο υπεύθυνος τύπου της 27χρονης τραγουδίστριας, επιβεβαίωσε το γεγονός δηλώνοντας: «Έχει μπει σε πρόγραμμα θεραπείας στην κλινική The Priory. Θέλει να είναι έτοιμη για τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι και αποφάσισε να ακολουθήσει το πρόγραμμα. Θα παραμείνει στο κέντρο αποτοξίνωσης κάτω από ιατρική παρακολούθηση».

Για την εισαγωγή της στο κέντρο αποτοξίνωσης, δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου θέλουν τον πατέρα της να είναι εκείνος που τελικά την παρότρυνε. Λίγο πριν τη μεταφορά της στο κέντρο αποτοξίνωσης μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι η βρετανίδα τραγουδίστρια βρισκόταν σε κακή κατάσταση μέσα σε κομμωτήριο στο Βόρειο Λονδίνο, αφού είχε καταναλώσει βότκα από μπουκάλι-μινιατούρα.

Η Έιμι Γουάινχαουζ που σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το καινούργιο της άλμπουμ, έχει συμπεριλάβει και την Ελλάδα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας (σε τρία ευρωπαικά φεστιβάλ). Η live εμφάνισή της είναι προγραμματισμένη στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου, στα πλαίσια του Ejekt Festival. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για πιθανή ακύρωση της εμφάνισής της στη χώρα μας.

yupi.gr

Σχόλια