Παραλίγο να πεθάνει ο Johnny Depp


Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο Johnny Depp... που παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε αεροπορικό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας: «The Rum Diary».
Ο 48χρονος ηθοποιός βρισκόταν σε ιδιωτικό αεροπλάνο μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Bruce Robinson, όταν έγινε το ατύχημα και η πτήση παραλίγο να τους κοστίσει τη ζωή.
«Οι μηχανές του αεροπλάνου απλά έσβησαν.Ο ήχος τους ξαφνικά σταμάτησε. Υπήρχε η απόλυτη σιωπή. Ο Bruce και εγώ αλληλοκοιταχτήκαμε, και νομίζω πως του είπα: “Αυτό ήταν;” Κανένας δεν είπε λέξη εκτός από μένα και τον Bruce, που καθόμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον και αναφωνήσαμε: “… Έτσι είναι ο θάνατος;! Φαντάζομαι πως κάπως έτσι πέφτει το αεροπλάνο"» περιγράφει ο Depp στο LIVE magazine.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο 48χρονος ηθοποιός, και οι δυο τους ξέσπασαν σε υστερικά γέλια, με το που σκέφτηκαν πως αυτός θα ήταν ο τρόπος με τον οποίο θα πέθαιναν τελικά.
Ευτυχώς, όμως, οι μηχανές μετά από μερικά δεύτερα άρχισαν ξανά να λειτουργούν και όλοι ανακουφίστηκαν.
Όπως λέει ο Johnny Depp η γεύση του θανάτου, τον «έδεσε» πολύ με τον 65χρονο σκηνοθέτη: «Μετά απ΄ αυτό, ήρθαμε πολύ κοντά οι δυο μας. Για μια στιγμή, ήταν σαν να πέφταμε και οι δυο μαζί».

http://www.protothema.gr

Σχόλια