Η Τζούλια Ρόμπερτς παρά τα 42 της χρόνια αναδείχθηκε «βασίλισσα» της ομορφιάς


Οι Τζούλια Ρόμπερτς, Τζένιφερ Ανιστον, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζέικ Τζίλενχαλ είναι μερικοί από τους «ωραιότερους ανθρώπους του 2010», σύμφωνα με το «Πίπολ»


Διαβάστε παρακάτω το άρθρο της εφημερίδας "Το Έθνος"










«Δεν έδειχνε ποτέ ωραιότερη απ’ ό,τι τώρα», δήλωσε για την Τζούλια ο σκηνοθέτης της νέας της ταινίας «Eat, Pray, Love» Ράιαν Μέρφι. Και πρoσέθεσε: «Είναι ευτυχισμένη και γεμάτη ως άνθρωπος και αυτό φαίνεται». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το ότι η Ρόμπερτς υπέγραψε τον Ιανουάριο συμβόλαιο για να γίνει πρέσβειρα της εταιρείας «Λανκόμ» παγκοσμίως. «Είναι διασκεδαστικό να βρίσκεις στον εαυτό σου μια νέα καριέρα σε αυτή την προχωρημένη ηλικία», σημειώνει η ίδια σχετικά.


Ο Τσάνινγκ Τατούμ ακολουθεί δεύτερος στον κατάλογο με τους πιο ωραίους. Οι τέλειες αναλογίες της 31χρονης ηθοποιού του «Αβαταρ» Ζόε Σαλντάνα την έβαλαν στην τρίτη θέση. Τέταρτη ακολουθεί η 25χρονη γοητευτική Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία έχει δύο μυστικά επιτυχίας: «Το κόκκινο κραγιόν και τα σάντουιτς». «Ο Πρίγκιπας της Περσίας» Τζέικ Τζίλενχαλ ολοκληρώνει την πεντάδα των πιο εμφανίσιμων. Ο 29χρονος ηθοποιός είναι αυτάρκης και δηλώνει πως μπορεί να νιώσει ευτυχισμένος απλά και μόνο απολαμβάνοντας ένα καλό σπιτικό φαγητό.

Εκτη εμφανίζεται η 41χρονη Τζένιφερ Ανιστον. «Αισθάνομαι όμορφη όταν γελάω και περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που με αγαπούν και αγαπώ», τόνισε η ηθοποιός. Η Κολομβιανή Σοφία Βεργκάρα, με το πλούσιο μπούστο, είναι από τις ελάχιστες γυναίκες που γεννήθηκαν με ξανθό μαλλί και τα έβαψαν καστανά.

«Απλά δεν ταίριαζα με το στερεότυπο του Χόλιγουντ ως γυναίκα-Λατίνα», είπε η 37χρονη Σοφία που κατέκτησε την έβδομη θέση. Στο νούμερο οκτώ και εννιά βρίσκονται αντίστοιχα η 25χρονη Κάτι Πέρι, η οποία δεν νιώθει αυτοπεποίθηση χωρίς μέικ απ, και ο 35χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ.

Το «δέκα το καλό» το κέρδισε ο τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ που είναι μόλις 16 ετών. Η 43χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Δε Γκουντ Γουάιφ» Τζουλιάνα Μαργκούλις νιώθει καλύτερα από ποτέ, γεγονός που της χάρισε την ενδέκατη θέση. Στους «Ωραιότερους» της χρονιάς συγκαταλέγονται, επίσης, ο 36χρονος Σκοτσέζος ηθοποιός του «Γκρέις Ανάτομι» Κέβιν ΜακΚιντ, η τραγουδίστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας Τζένιφερ Λόπεζ, ο ηθοποιός και πρώην ποδοσφαιριστής Ισαΐα Μουσταφά κ.ά.

Η πρώτη δεκάδα

1. Τζούλια Ρόμπερτς
2. Τσάνινγκ Τατούμ
3. Ζόε Σαλντάνα
4. Σκάρλετ Γιόχανσον
5. Τζέικ Τζίλενχαλ
6. Τζένιφερ Aνιστον
7. Σοφία Βεργκάρα
8. Μπράντλεϊ Κούπερ
9. Κάτι Πέρι
10. Τζάστιν Μπίμπερ


Ντέμη Αυλωνίτη
n.avloniti@pegasus.gr
http://www.ethnos.gr/

Σχόλια