Δεν μας τα λέτε πάλι...καλα



Καλά κρατεί το θέμα του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Ο Κόκαλής (σύμφωνα με φήμες πάντα) δεν το θέλει, οι φίλαθλοι τον Θεοποιούν και ο Ερνέστο...σκέφτεται.
Το γιατί νομίζουν όλοι οτι ένας κούκος (Βαλβέρδε) θα φέρει την άνοιξη στο λιμάνι δεν έχω καταλάβει. Δηλαδή το μόνο πρόβλημα ήταν ο τεχνικός των ερυθρολεύκων?

Δεν έκαναν μεταγραφές λένε οι προπονητές. Ρε παιδιά μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Ο πρόεδρος έκανε το 70% των μεταγραφών πάντα και μετά έδινε την ευκαιρία σε κάθε προπονητή να φέρει και απο έναν δικό του.

Κύριε πρόεδρε, πριν αλλάξεις προπονητές,είδε το ρόστερ?
Είχες κλασικό 10αρι? Είχες Αντι Galleti? Είχες αντι Τζόλε?

ΟΧΙ

Αντι αυτών είχες 5 παίχτες στην ίδια θέση.
Αμυντικοί μέσοι στον Ολυμπιακό:
Λεντέσμα
Ντουντου
Μαρέσκα
Στολτίδης
Γ.Παπαδόπουλος

Και εναν Οσκαρ που πιστεύω και εκείνος δεν έχει καταλάβει για ποια θέση τον αγόρασαν.

Πρίν κάνουμε λοιπόν τα εγκώμια σε Ντατολο,Βαλβερδε και άλλους τόσους πρέπει να βρεθεί το βασικό πρόβλημα.






Σχόλια

  1. Αυτό δεν το ΄πεχω καταλάβει ούτε εγώ,το πρόβλημα δηλαδή είναι ο προπονητής; και πόσους και ποιύς παίχτες και σ ποιές θέσεις θα παίζουν; (απλά συπμληρώνω) Και όχι αν η διοίκηση επιτέλους θα κάνει καμία αλλαγή πάνω της;
    Κακά τα ψέματα προς παιανία μεριά...κάνανε αλλαγές στην διοίκηση όχι και μεγάλες βέβαια και το τσιμπήσανε το πρωταθληματάκι και πάνε και για το κυπελάκι.Του δώσαμε και εμείς το δικαίωμα βέβαια και αλωνίσανε.

    Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει και ο Σωκράτης δεν λέω να φύγει,αλλά κάνε ένα ζήμωμα με κάποιον η κάποιους όπως έκανες στο μπάσκετ με τους αγγελόπουλους μην περιμένεις να μας καταντήσεις πάλι στην νηστεία απο τίτλους για να το κάνεις κύριε Κόκκαλη.
    Το καινούριο δεν ξέρω αν το άκουσες περιμένουμε να πέσουν οι τιμές τις εκπτώσεις δηλαδή, στις μεταγραφές για να πάρουμε κανένα παίχτη. Καλον...Αυγουστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....