«Ερχεται με 2,5 εκατομμύρια»


Για να γίνει μία μεγάλη μεταγραφή όπως αυτή του Γκούτι στον Ολυμπιακό, το κύριο θέμα που πρέπει να τακτοποιηθεί είναι σίγουρα, η αμοιβή του παίκτη.
Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλά γύρω από τις απαιτήσεις του Ισπανού μέσου και ένας από αυτούς που μιλάνε μαζί του, αποκάλυψε την αλήθεια:

«Με 2,5 εκ. ευρώ ετησίως, έρχεται» έλεγε χθες ο Ραούλ Μπράβο σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους και ξεκαθάρισε τα πράγματα….

Γιατί το γράφουμε αυτό; Διότι, όπως έχει ακουστεί, στην υπόθεση του Γκούτι έχουν εμπλακεί διάφοροι ατζέντηδες που ισχυρίζονται ότι «μπορούν να φέρουν» τον παίκτη, προσθέτοντας φυσικά τις αμοιβές τους…. Αποτέλεσμα; Να παρουσιάζεται ότι ο παίκτης θα πάρει περίπου 4 εκατομμύρια !

Για τον Μπράβο και τις διαπραγματεύσεις με τον παλιό συμπαίκτη του, έκανε σχετική αναφορά και η «Marca», τονίζοντας ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού παίζει αποφασιστικό ρόλο στη μεταγραφή και γίνεται λόγος για τεράστια προσπάθεια από πλευράς Πειραιωτών για να πάρουν τον Γκούτι. «Ο Ολυμπιακός τον θέλει με κάθε τρόπο. Τον θεωρούν απαραίτητη μεταγραφή και αυτό του έχουν μεταφέρει», σημειώνεται χαρακτηριστικά. Και αναφέρει και κάτι άλλο σημαντικό: «Ο Ολυμπιακός αρχίζει να εκπληρώνει μεγάλο μέρος των επιθυμιών του».

Ταξίδι ο Κομινάκης

Ενώ για τον Γκούτι αναμένονται κάποιες σημαντικές επαφές, αργά χθες το βράδυ υπήρξε η πληροφορία ότι ο Σωκράτης Κομινάκης, ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, θα κάνει σήμερα ταξίδι στο εξωτερικό!
Είναι προφανές ότι αφορά μεταγραφικό θέμα και το μυαλό όλων πήγε στον άσο της Ρεάλ ώστε να του γίνει επίσημη πρόταση. Ο Γκούτι είναι σε διακοπές και δεν προέκυπτε από το περιβάλλον του ραντεβού με τον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι πιθανό να γίνει τελικά.

http://www.bam.gr/

Σχόλια

  1. Δηλαδή αν του ζητάγαμε πριν 4 χρόνια να έρθει με 4 εκ
    θα ερχότανε?
    Πες του να παέι να γ@#$*&^ει και να μας φέρει την είσπραξη. 34 χρονών παίχτης τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....