Βολές Μπεκενμπάουερ κατά Άγγλων


Η φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα βρει αντιμέτωπες την Αγγλία και τη Γερμανία και ο Φραντς Μπεκενμπάουερ φρόντισε να ξεκινήσει τη «μάχη» από νωρίς.

Η φάση των ομίλων έχει ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ και ήδη τα τέσσερα ζευγάρια του επόμενου γύρου είναι γνωστά. Μεταξύ άλλων λοιπόν η δεύτερη του τρίτου ομίλου, Αγγλία, θα αντιμετωπίσει την πρώτη του τέταρτου, Γερμανία, με έπαθλο το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Εν όψει λοιπόν της μεγάλης «ευρωπαϊκής» μάχης ανάμεσα σε δυο από τις ομάδες που φαντάζουν φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, έκανε δηλώσεις ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ. Μιλώντας λοιπόν στη γερμανική εφημερίδα «Bild» ο «Κάιζερ» υπογράμμισε «Ένα παιχνίδι σαν κι αυτό έπρεπε να είναι ημιτελικός και όχι ματς για τους 16. Ανοήτως οι Άγγλοι τα θαλάσσωσαν τερματίζοντας δεύτεροι στον όμιλό τους».

Επίσης, αναφορικά με τη φυσική κατάσταση των παικτών του Φάμπιο Καπέλο δήλωσε «Οι Άγγλοι δείχνουν λίγο κουρασμένοι. Υπάρχει ένας καλός λόγος γι’ αυτό. Οι παίκτες του αγγλικού πρωταθλήματος έχουν περισσότερα παιχνίδια να παίξουν από τους συναδέλφους τους στη Bundesliga, συμπεριλαμβανομένων και των διοργανώσεων των Κυπέλλων. Έτσι, όταν παίζουν σε Παγκόσμιο ή Ευρωπαϊκό Κύπελλο είναι “καμένοι”. Στον αντίποδα οι παίκτες μας φαίνεται πως είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε «Φυσικά τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε. Οι πρώτες δυο εμφανίσεις της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ανάξιες λόγου αλλά βελτιώθηκαν απέναντι στη Σλοβενία»


http://theplayer.gr/

Σχόλια