Είπε όχι ο Ιέρο---Συνάντηση Μαρινάκη – Τζόλε


Αρνητική ήταν η απάντηση του Ιέρο σε μια νέα προσέγγιση που έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού την Πέμπτη, αφού ο παίκτης έχει καλύτερες προτάσεις.

Ναι μεν είχε βγει ανακοίνωση τις προηγούμενες ημέρες που έκανε λόγο πως ο Ιέρο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αλλά λέγεται πως έγινε μια νέα προσέγγιση σχετικά με τον παίκτη. Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση της τάξεως των 150 χιλιάδων ευρώ, την οποία και δεν δέχτηκε ο παίκτης.

Προφανώς έχει καλύτερες προτάσεις, τις οποίες σκέφτεται και λογικά μία από αυτές, θα τις δεχτεί.

http://www.gavros.gr


Με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς συναντήθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε εξαιρετικό κλίμα η συζήτηση των δύο ανδρών, η οποία είχε ως θέμα τα ζητήματα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο σκοπός της συνάντησης των δύο ανδρών, ήταν η ενεργοποίηση του επί σειρά ετών αρχηγού της ομάδας στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bam.gr, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς προορίζεται από ανθρώπους της ΠΑΕ για σκάουτερ στο εξωτερικό. Εξάλλου, ο Ντάρκο έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να δουλέψει από το συγκεκριμένο πόστο. Μάλιστα με τον σέρβο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τις επόμενες ημέρες.

Πάει για Παπάζογλου

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει το ενδιαφέρεται για τον Τάσου Παπάζογλου του Πανσερραϊκού και θα γίνει μια πρώτη προσέγγιση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη ώστε να μάθουν οι "ερυθρόλευκοι" τις οικονομικές του απαιτήσεις.


http://www.bam.gr/

Σχόλια