Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλεί Νίνη.


Το ποσό των 9,6 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή περίπου 7,8 εκ. ευρώ, είναι έτοιμη να προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Παναθηναϊκό, για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη...



Είναι γνωστό ότι ο 20χρονος μέσος έχει… μπει στο μάτι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον -και όχι μόνο- και σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Mirror” οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσελκύσει στο Ολντ Τράφορντ το αστέρι του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Νίνη, σε μια συμφωνία που πιστεύεται ότι θα φτάσει τις 9,6 εκ. λίρες. Ο 20χρονος Νίνης, είναι ένας από τους Ευρωπαίους παίκτες με πολλές προοπτικές και εντυπωσίασε στην φτωχή παρουσία της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Γιουνάιτεντ αναμένεται να… νικήσει την Ρόμα, την Ίντερ και την Μίλαν και να πάρει τον πολυτάλαντο μέσο στο Ολντ Τράφορντ. Με τον Πολ Σκόουλς και τον Ράιαν Γκιγκς στην δύση της καριέρας τους, ο υψηλά εκτιμημένος νεαρός, μοιάζει με τον ιδανικό αντικαταστάτη για το θρυλικό δίδυμο», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας.

theplayer.gr

Σχόλια