«Ερυθρόλευκος» ο Μοντεστό


Τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού αντί της Μονακό θα φορά για τα επόμενα 2+1 χρόνια ο Φρανσουά Μοντεστό. Διαφωνία στο οικονομικό με Βούκσεβιτς, χαλάει ο δανεισμός. Τα είπαν και τα ξαναλένε Κόκκαλης – Μαρινάκης για τη μεταβίβαση και τις υπογραφές που αναμένεται να «πέσουν» ίσως και σήμερα…


«Ερυθρόλευκος» ο Μοντεστό

Άργησε αλλά τελικά, όπως πρώτο μετέδωσε το "The Player" στις 07:01, ο Φρανσουά Μοντεστό είπε το «ναι». Ο Γάλλος στόπερ «ταλαιπώρησε» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τα τελευταία εικοσιτετράωρα αφού άλλαζε συνεχώς τις απαιτήσεις του όμως κατόπιν αποφασιστικών ενεργειών τόσο από τον Σωκράτη Κομινάκη όσο και από τον Γιώργο Λούβαρη, ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, το απόγευμα στις 18:20 ο Μοντεστό θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί και θα μεταβεί κατευθείαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν γίνει και τυπικά παίκτης των «ερυθρολεύκων».

Συμφωνία για 2+1 χρόνια

Υπάρχει απόλυτη συμφωνία με τον Γάλλο που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων με την οψιόν ανανέωσης να ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι ετήσιες απολαβές του έμπειρου στόπερ θα ανέρχονται στα 550.000 ευρώ δίχως τα μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος, κυπέλλου και πορείας στο Europa League.

WHO IS WHO

Όσο για το ποιος είναι ο Φρανσουά Μοντεστό, να αναφέρουμε ότι πρόκειται για ένα δυνατό στόπερ με ύψος 1.83 εκ. και βάρος 80 κ. ο οποίος έχει σταθερή παρουσία τα τελευταία έξι χρόνια στο «Σαμπιονά» με τη φανέλα της Μονακό. Με τους Μονεγάσκους το κοντέρ του έχει γράψει περισσότερες από 240 συμμετοχές από το 2004 που μετακόμισε στο Πριγκιπάτο. Διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα και την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι. Υστερεί σε τεχνική όμως για τα… κυβικά του και τη θέση του είναι σε πολύ καλό επίπεδο ταχύτητας. Μπορεί να παίξει, αν χρειαστεί, και ως δεξί μπακ, όμως η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού στο δίδυμο των στόπερ.


http://theplayer.gr

Σχόλια