Σκοτεινή υπόθεση με κορυφαίο Βραζιλιάνο


Μπλεγμένος σε ένα απίστευτο σκάνδαλο βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Φλαμένγκο, Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ διατηρούσε την προηγούμενη χρονιά δεσμό με μια κοπέλα που αγνοείται εδώ και λίγο καιρό. Η νεαρή γυναίκα κατά πάσα πιθανότητα είναι νεκρή, χωρίς όμως να έχει εξακριβωθεί το γεγονός.

Η 25χρονη Ελίζα Σαμούντιο είναι μητέρα ενός μωρού 4 μηνών και ζητούσε από τον συνομήλικό της πορτιέρο να το αναγνωρίσει ως παιδί του. Η αστυνομία δέχτηκε μια ανώνυμη καταγγελία σύμφωνα με την οποία το πτώμα της νεαρής κοπέλας είχε θαφτεί στο εξοχικό του Μπρούνο. Η πυροσβεστική ωστόσο δεν μπόρεσε να εξερευνήσει το μέρος αφού δεν είχε εισαγγελική εντολή. Η αστυνομία ωστόσο παρακολουθούσε την περιοχή και είδε ένα μωρό εκεί το οποίο μετά από μερικές μέρες εξαφανίστηκε. Το βρέφος τελικά βρέθηκε και επιβεβαιώθηκε ότι είναι ο γιος της αγνοουμένης. Το παιδί φαίνεται να παραδόθηκε σε κάποιον γνωστό της τωρινής συντρόφου του τερματοφύλακα της Φλαμένγκο ο οποίος το έκρυψε.

Ο δικαστικός αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας ανέφερε ότι ο Μπρούνο είναι πλέον στη διάθεση της αστυνομίας για να καταθέσει, προσθέτοντας όμως ότι ο τερματοφύλακας είχε έρθει σε συμφωνία με την γυναίκα σχετικά με την πατρότητα του παιδιού. Ο ταλαντούχος Μπρούνο απουσιάζει από την προετοιμασία της Φλαμένγκο ενώ ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε ότι η υπόθεση αποτελεί προσωπικό πρόβλημα του γκολκίπερ.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την Βραζιλία αφού ο 25χρονος τερματοφύλακας θεωρείται από τους κορυφαίους στην νοτιοαμερικάνικη χώρα. Ο αποκαλούμενος διάδοχος του Ζούλιο Σέζαρ, πρόσφατα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Μίλαν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο όπου η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο Μπρούνο είναι ο πατέρας του παιδιού της και τον κατηγορεί για βιαιοπραγία.




http://www.sport-fm.gr

Σχόλια