«Τους διαλύσαμε, διότι ήμασταν καλύτεροι»


Δικαιώθηκε ο Μπεκενμπάουερ με τις καυστικές του δηλώσεις των προηγούμενων ημερών, ότι η Αγγλία δεν παίζει ικανοποιητικό ποδόσφαιρο και ότι ο Φάμπιο Καπέλο δεν χειρίζεται σωστά την ομάδα.

Μετά το παιχνίδι της Γερμανίας με την Αγγλία, ο «Κάιζερ» έκανε ξανά δηλώσεις λέγοντας ξεκάθαρα ότι η «Νασιοναλμάνσαφτ» διέλυσε τους Άγγλους.

«Η Γερμανία ήταν η κυρίαρχη του αγώνα σε όλη την διάρκεια. Οι Άγγλοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το γρήγορο στιλ παιχνιδιού μας σε κανένα σημείο του αγώνα. Τους διαλύσαμε διότι ήμασταν απλά καλύτεροι από όποια πλευρά και να το δεις», τόνισε ο Μπέκενμπάουερ.

Όσον αφορά το γκολ του Λάμπαρντ που δεν μέτρησε, ο Γερμανός δήλωσε ότι με την εξαιρετική απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και την πολύ κακή των Άγγλων, δεν πρέπει να παραπονιούνται για το αποτέλεσμα αν και το γκολ έπρεπε να μετρήσει.

«Ο επόπτης θα έπρεπε να το είχε δει, ήταν καθαρό γκολ που δεν μέτρησε. Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε άλλα δύο τέρματα αλλιώς θα υπήρχαν πολλές συζητήσεις επί του θέματος».


http://theplayer.gr

Σχόλια