Η Κάιλι Μινόγκ χορεύει συρτάκι!


Στην εκπομπή «Alan Carr: Chatty Man» του βρετανικού δικτύου «Channel 4» βρέθηκε πριν από μερικές μέρες η Κάιλι Μινόγκ. Εκεί, η 42χρονη σταρ μίλησε για το νέο της άλμπουμ, «Aphrodite», ενώ τραγούδησε και δύο από τα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο CD, το «Αll the Lovers» και το «Get Outta My Way».

Στο βιντεοκλίπ για το «Αll the Lovers», η Κάιλι εμφανίζεται να χορεύει πάνω σε ένα «βουνό» που σχηματίζεται από τα σώματα ημίγυμνων χορευτών. Η Κάιλι, εκτός από αυτή της την εμπειρία, μοιράστηκε με το γνωστό για το ιδιαίτερο χιούμορ του παρουσιαστή και τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι πρόσφατα έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που για τέσσερις συνεχόμενες δεκαετίες (’80, ’90, ’00, ’10) κάποιο κομμάτι της ανεβαίνει στην κορυφή του βρετανικού chart.

Όμως, το πιο ενδιαφέρον σημείο της εμφάνισής της στην εκπομπή ήταν όταν προσπάθησε να χορέψει συρτάκι. Μάλιστα, στο τέλος έσπασε και ένα πιάτο, μιμούμενη το γνωστό ελληνικό έθιμο!

Δες το απόσπασμα της συνέντευξης :http://www.youtube.com/watch?v=KRTp1usuAaw&feature=player_embedded (το σημείο με το συρτάκι είναι στο 3:45)

πηγή:yupi.gr


Σχόλια