Έμπορος ναρκωτικών ετών… 16!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Ασφάλειας στην Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, όταν υπέβαλαν σε σωματική έρευνα ένα 16χρονο από την Σομαλία που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή… Πάνω του είχε 3.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά όταν τον ρώτησαν πού τα βρήκε δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους!

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του ανήλικου αλλοδαπού στα Μάλια, όπου βρέθηκαν 16 συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους περίπου 50 γραμμαρίων, έτοιμες για πώληση! ‘Όπως παραδέχτηκε ο μικρός, πωλούσε τις δόσεις του ναρκωτικού έναντι 20 ευρώ τη μια! Ο 16χρονος είχε συλληφθεί και πριν από μερικούς μήνες γιατί δεν διέθετε άδεια παραμονής στην χώρα, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω της μικρής του ηλικίας, με την προϋπόθεση να επιστρέψει στην πατρίδα του.

* Στη… μέση του δρόμου είχαν φυτέψει άγνωστοι μια ολόκληρη χασισοφυτεία, στη Μυρσίνη Ηλείας! Τα δενδρύλλια είδαν περαστικοί που ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξερίζωσαν 50 δενδρύλλια ύψους περίπου δύο μέτρων και μερικά αποξηραμένα και τώρα προσπαθούν να εντοπίσουν τους καλλιεργητές.

* Στην αυλή του σπιτιού του καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης και σε παρακείμενο οικόπεδο άλλα… οκτώ, ένας 55χρονος που συνελήφθη στο Κάτω Τρίτος Λέσβου! Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν τα δενδρύλλια, που είχαν ύψος από 0,60 εκατοστά ως δύο μέτρα και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.


http://www.protothema.gr

Σχόλια