«Είμαστε πλήρεις»


Τέλος οι φετινές μεταγραφές για τον Ολυμπιακό, όπως είπε ο Βαλβέρδε στον Μαρινάκη, ο οποίος γνωρίζει πως η ήττα από τον Ηρακλή, ήταν απλά ένα άτυχο αποτέλεσμα.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Τρίτη στις οκτώ το βράδυ και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η ομάδα θα παραμείνει ως έχει. Βαλβέρδε και Μαρινάκης, είχαν ξανά επικοινωνία τη Δευτέρα, όπως, άλλωστε και την Κυριακή και σε ερώτηση που έκανε ο ιδιοκτήτης στον κόουτς σχετικά με περαιτέρω ενίσχυση του Θρύλο, ο προπονητής μας ήταν σαφής.

"Θεωρώ πως το ρόστερ είναι πλήρες. Δεν έχουμε ανάγκη από κάποια άλλη μεταγραφή. Αν δούμε στην πορεία ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, αυτό θα γίνει τον Ιανουάριο", είπε ο Βαλβέρδε. Αυτό σημαίνει πως οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό τελείωσαν, το ρόστερ παραμένει ως έχει και πλέον δεν θα υπάρχει αγωνία έως τις οκτώ το βράδυ της Τρίτης, ώρα και ημέρα που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Από τη μεριά του ο Μαρινάκης, τόνισε στον Βαλβέρδε πως τον στηρίζει, κάτι που δείχνει πως έχει ξεχάσει την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Ηρακλή. "Είμαστε μαζί σου και προχωράμε", του είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

http://www.gavros.gr

Σχόλια