Πανέτοιμος ο Ιμπαγάσα


Ανησυχία (μικρή) ήταν και πάει! Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπορούν να ηρεμήσουν αφού είδαν τον Άριελ Ιμπαγάσα να μην αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Έτσι, ο Αργεντινός υπολογίζεται κανονικά από τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε αντίθεση με τον Μοϊσές που δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής.

Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος είχε ο Βαλβέρδε όταν είδε τον Ιμπαγάσα να προπονείται κανονικά το πρωί της Τετάρτης. Ο MVP των «ερυθρολεύκων» στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και φώναξε δυναμικά «παρών» για τον Σαββατιάτικο αγώνα στο Φάληρο. Αντιθέτως, οι προβλέψεις για τον Μοϊσές Ουρτάδο επιβεβαιώθηκαν. Όπως είχε δηλώσει ο Βαλβέρδε την Τρίτη, ο Ισπανός πονάει και δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Βολιώτες. Αυτό σημαίνει ότι ο Μοϊσές θα το πάει συντηρητικά από εδώ και στο εξής, αφού μεσολαβεί και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής. Πλέον, στόχος είναι ο Μοϊσές να είναι «ετοιμοπόλεμος» την έκτη αγωνιστική.

* Πλήρη άγνοια δηλώνει ο Ολυμπιακός για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων για τον Κώστα Μήτρογλου. Από τη διοίκηση λέγεται ότι ο Έλληνας φορ είναι από τα βασικά «όπλα» του Βαλβέρδε στη φετινή περίοδο και υπολογίζεται από τον Βάσκο τεχνικό. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη δώσει δύο επιθετικούς τους ως δανεικούς (Νταρμπισάιρ και Ντιόγκο).

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
http://www.sport-fm.gr/

Σχόλια