«Γεμάτη gay η Γιουβέντους»!


Υλικό για ατιμούτσικες συζητήσεις «κέρασε» την ποδοσφαιρική Ιταλία ο Πάολο Κολόμπο!

Ο γνωστός αθλητικός ρεπόρτερ (που δεν έχει κρύψει στο παρελθόν πως αι γυναίκαι δεν είναι ακριβώς το… φόρτε του), αποκάλυψε πως -επί εποχής Μότζι- οι ομοφυλόφιλοι… σχημάτιζαν κυβέρνηση στα αποδυτήρια της Γιουβέντους!

Δεν παρέλειψε, δε, να φουντώσει ακόμα περισσότερο το σούσουρο, τονίζοντας πως ένας τέτοιος αγωνίζεται και σήμερα στη «Γηραιά Κυρία».

«Ο Λουτσιάνο Μότζι στην εποχή του, είχε δηλώσει πολλές φορές ότι δεν ήθελε ομοφυλόφιλους στη Γιουβέντους. Αλλά δεν είχε αντιληφθεί ποτέ ότι εκείνη ομάδα ήταν γεμάτη από τέτοιους», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Chiambretti Night».

Αφού αποκάλυψε, δε, πως «κι εγώ ο ίδιος είχα σχέση με έναν ξένο παίκτη που ήρθε στην Ιταλία στα τέλη της δεκαετίας του '90 και μετά… παντρεύτηκε», δεν παρέλειψε να επεκταθεί και στη σημερινή εποχή:

«Υπάρχει ένας που έφυγε από τη Μίλαν και τώρα αγωνίζεται αλλού, ενώ σήμερα που μιλάμε, ξέρω κάποιον που αγωνίζεται μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης στη Γιουβέντους. Γενικά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί γκέι, τους καταλαβαίνω όταν τους παίρνω συνέντευξη. Ακόμα και στις τοπ ομάδες της βαθμολογίας».

Ερωτώμενος για την… παρρησία με την οποία μιλάει για το θέμα, ο Κολόμπο τόνισε ότι «δε μιλάει κανείς για την ομοφυλοφιλία στο ποδόσφαιρο, αφού είναι η αυτο-άμυνα εκείνου του κόσμου» και… έκραξε -με τον ίδιο περιγραφικό τρόπο- την αντιμετώπιση που εκείνο τυγχάνει από τις διοικήσεις:

«Υπάρχουν παίκτες ελεγχόμενοι, παίκτες για τους οποίους οι διοικήσεις έχουν κρύψει φωτογραφίες, επειδή βρέθηκαν γυμνοί σε βάρκες παρέα με άνδρες. Γενικά οι ομάδες αισθάνονται ντροπή και προστατεύουν τους παίκτες -αν και τον επόμενο χρόνο, ο ίδιος παίκτης παραχωρείται αμέσως».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
http://www.sport-fm.gr

Σχόλια