Προγνωστικά Ποδοσφαιρου για Σάββατο 4/12/2010


Για να δούμε τι μας κρύβει το Σαββατάκι μας.
Ως Φανατικός οπαδός της Γερμανίας θα μιλήσω γι' αυτή.

@ Τρέλα υπάρχει στο στρατόπεδο της Μαϊντζ με την βαθμολογική της θέση.Σίγουρα είναι μια απο τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, όπως κάθε χρόνο εξάλου υπάρχει και μία ομάδα που το κάνει αυτό. Εκτός έδρας δεν τα πάει άσχημα με 5 νίκες και 1 μόλις ήττα.Αντιθέτως η Αϊντραχτ των πολλών προβλημάτων, εντός είναι από τις "κακές" με 2 μόλις νίκες και 3 ήττες.
Το 2,80 του οπαπ δεν είναι άσχημο στο διπλό και για κάλυψη το Χ.

@Πανικός επικρατεί στις τελευταίες θέσεις όπου τα πρώτα ονόματα, κατέλειξαν να τραγουδούν σε κουτούκια και σε υπόγειο, απο τα μεγάλα σαλόνια της Νύχτας.Στουγκάρη και Σάλκε ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για να αποφύγουν την πρωτία...από το τέλος.Η Χοφανχάϊμ,είναι μια καλή ομάδα που δείχνει μια καλή σταθερότητα.Είναι όμως και μια καλή περίπτωση για την Στουγκάρδη να αποσπάσει όμως και έναν βαθμό,δεν νομίζετε;Μου αρέσει το Χ εδω,ακόμα και ο άσσος, αλλα κλείστες άμυνες και οι δύο, γιαυτό τείνω προς το Χ.

@Από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα για το Σάββατα θα σας πώ τι βλέπω χωρίς ανάλυση, έστι με το..αίσθμα

Λιντς,Κοβεντρι,Νοτιγχαμ και Ρόμα, θα τις έπαιζα καρφί και χωρίς δεύτερη σκέψη...έτσι γιατι μαρέσει.

@Ελλάδα....Σαββάτου.
Κάτι μου λέει για Σαββατιάτικους άσσους στην Super L και δεν φαντάζει απίθανο.Ηρακλης-Πανιώνιος και ΠΑΟ έχοπυν καλές,δυνατές και γεμάτες εξέδρες και θέλουν και οι τρείς,για ξεχωριστους λόγους, το τρίποντο.Αποδόσεις καλές και έτοιμες για κέρδη.

@ΠΡΟΣΟΧΗ στην Ατλέτικο Μ.....είναι ομάδα ψυχολογίας και η ήττα απο τον δικό μας Αρη, μπορεί να έχει προκαλέσει στην ομάδα αναμπουμπούλες.Το διπλό του 1,80 είναι λίγο ρίσκο,αν και παίζει καλύτερα εκτός έδρας (πάντα την παίζω εκτός) εδώ θέλει προσοχή.

Αυτά για σήμερα....αντε να πάμε κανα ταμείο.



by Angel

Σχόλια