Γιόκο Όνο:«Ο Τζον Λένον θα ήταν μεγάλος φαν της Lady Gaga»


Το εγκώμιο της καλλιτεχνικής persona που τάραξε τα σύγχρονα μουσικά ύδατα, της Lady Gaga, έπλεξε ακόμα μια φορά η Γιόκο Όνο σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Daily Mail».

Η εκκεντρική καλλιτέχνις των 60s και 70s, χήρα του θρυλικού Τζον Λένον μίλησε ανοιχτά για την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπο της post- glam ντίβας: «Είναι υπέροχη. Νομίζω ότι ο Τζον θα τη λάτρευε, επειδή είναι πραγματική καλλιτέχνις. Είναι ατρόμητη και ξεπερνάει κάθε όριο, πράγμα που πάντα θαυμάζαμε και οι δύο».

Αναπτύσσοντας ακόμα περισσότερο την άποψή της για τη σχέση μεταξύ του πάλαι ποτέ τραγουδιστή των Beatles και της ερμηνεύτριας του “Bad Romance” δε δίστασε να επισημάνει πόσο «Υπέροχη ήταν όταν κάθισε και έπαιξε στο λευκό πιάνο του Λένον» στη συναυλία- αφιέρωμα που διοργανώθηκε τον Οκτώβριο στο Λος Άντζελες προς τιμήν του εκλιπόντος μουσικού.

Στην ίδια εκδήλωση μάλιστα οι δύο κυρίες μοιράστηκαν τη σκηνή τραγουδώντας με το συγκρότημα της Γιόκο Όνο, ενώ οι αποκαλυπτικές ενδυματολογικές ανησυχίες της Lady Gaga που εκφράστηκαν μέσω ενός διάφανου κοστουμιού, βρήκαν απόλυτα σύμφωνη τη «συνάδελφό» της. «Έχει πολύ ωραίο σώμα. Στην κοινή μας εμφάνιση φορούσε ένα διάφανο κοστούμι και ο κόσμος το θεώρησε προσβολή επειδή διαγραφόταν τα οπίσθιά της. Δε θα μπορούσα ποτέ να προσβληθώ από κάτι τέτοιο, μιας και έχω κάνει ολόκληρη έκθεση με ανάλογο θέμα» τόνισε χαρακτηριστικά η αειθαλής perfomer.


yupi.gr

Σχόλια