Ελένη Μενεγάκη:Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση με τον Μάκη Παντζόπουλο!


H Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση με τον Μάκη Παντζόπουλο έναν χρόνο ακριβώς μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Γιάννη Λάτσιο (το περιβόητο e-mail είχε σταλεί στα Μέσα το βράδυ της Παρασκευής 29-1-2010).

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Παρασκευής, η πιο διάσημη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόραση που το ίδιο πρωί έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη επειδή η κόρη της, Βαλέρια, είχε γενέθλια, εμφανίστηκε μαζί με τον σύντροφό της στο θέατρο "Αλίκη" για να παρακολουθήσει την παράσταση του καλού της φίλου Αλέξανδρου Ρήγα, "Τα Κορίτσια με τα μαύρα", το πιο εμπορικά πετυχημένο έργο για τη φετινή σεζόν.

Η Ελένη και ο Μάκης μπήκαν από την πίσω πόρτα του θεάτρου με μικρή χρονική διαφορά λίγο πριν την έναρξη ώστε η παρουσία τους να γίνει όσο το δυνατόν λιγότερο αντιληπτή- κάτι που φυσικά δεν στάθηκε δυνατό, ενώ κάθισαν στην πρώτη σειρά, δίπλα από τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα.

Στο τέλος της παράστασης αποχώρησαν από διαφορετική έξοδο (όχι όμως την επίσημη) χωρίς όμως να καταφέρουν να κρυφτούν από τους παπαράτσι που τους περίμεναν.


yupi.gr

Σχόλια