«Μου έσωσε την κόρη και γι’ αυτό έκανα σεξ μαζί του!»


Το ένα ...«μοντέλο» μετά το άλλο λύνουν τον κύκλο της σιωπής και ομολογούν ότι κοιμήθηκαν με τον πιο ισχυρό άντρα στην Ιταλία.

Οι αποκαλύψεις στη γειτονική χώρα έχουν λάβει μορφή τσουνάμι και οι εφημερίδες έχουν γεμίσει συνεντεύξεις από καλλονές με έναν κοινό τίτλο: «Κοιμήθηκα με τον Καβαλιέρε!».

Μία από αυτές είναι και η Maria Esther Garcia Polanco. Η πανέμορφη 25χρονη που εργάζεται ως μοντέλο και στριπτιζέζ δήλωσε στην εφημερίδα «La Republica» ότι κοιμήθηκε με τον ιταλό πρωθυπουργό από ευγνωμοσύνη επειδή πλήρωσε… τα νοσήλια της άρρωστης κόρης της.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι πήγε σε πολλά πάρτυ στη βίλα του Καβαλιέρε, αλλά όργια δε γίνονταν. Η κοπέλα έπλεξε το εγκώμιο του Σίλβιο, λέγοντας ότι ήταν καλός και γενναιόδωρος και πως ποτέ δεν την πλήρωσε για σεξ. Όταν όμως εκείνη του είπε ότι θα κοιμόταν μαζί του επειδή έσωσε την κόρη της, εκείνος δε βρήκε κάτι… ανήθικο σε αυτό και ενέδωσε στον πειρασμό.

Συνεντεύξεις σαν αυτές πάντως είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στα ιταλικά media, γεγονός που αποδεικνύει ότι πλέον ο κλοιός γύρω από τον Μπερλουσκόνι όλο και στενεύει.

http://www.protothema.gr

Σχόλια