Σε ποιον και γιατί έκανε αυτή την χειρονομία η Τζούλια;

Με στιλ Lady Gaga εμφανίστηκε χτες το βράδυ η Τζούλια Αλεξανδράτου σε γνωστή disco της Θεσσαλονίκης και για ακόμη μια φορά προκάλεσε τόσο με την εμφάνιση όσο και με τις κινήσεις της. Η Τζούλια ήταν προσκεκλημένη από την Disco Figaro, την γνωστή disco από όπου ξεκίνησαν ο Αντώνης Κανάκης και ο Κώστας Καπετανίδης, προκειμένου να τραγουδήσει για τους θαυμαστές της. Η πρωταγωνίστρια των hot ταινιών εμφανίστηκε με χρυσό κορμάκι Dolce& Cabbana και ασημί μανδύα Roberto Cavalli, ενώ μαζί της ήταν το μοντέλο Ηλίας!
Όπως σας είπαμε όμως, και βλέπετε και στην φωτογραφία, η Τζούλια μόνο φρόνιμη που δεν ήταν αφού δεν δίστασε να… στείλει ένα μήνυμα με την προκλητική χειρονομία της! Σε ποιον; Στη λιτότητα! «Προτρέπω με αυτή την κίνηση να βάλουν όλοι δάχτυλο για να ξεφύγει η Ελλάδα από την λιτότητα» δήλωσε η sexy Τζούλια!
Εκτός όμως από χειρονομίες η Τζούλια έκανε και κάτι πιο… χρήσιμο στο event! Έκοψε την κορδέλα της νέας της συνεργασίας: «Ανακοινώνω τη νέα μου συμμαχία με τον μάνατζερ Κωνσταντίνο Μιναρετζή για τις εμφανίσεις μου στην επαρχία».
Η εκδήλωση κράτησε δυο ώρες ενώ το σίγουρο είναι ότι οι θαμώνες του μαγαζιού θα θυμούνται για πολύ καιρό αυτή τη νύχτα.

gossip-tv.gr

Σχόλια