Καταποντίστηκε ο εγχώριος Γιουροβιζιονο-τελικός ! Θριαμβευτική επιστροφή του "50-50"...

Μετά το χθεσινό σχεδόν... φιάσκο, - και λέω "σχεδόν" γιατί μην κοιτάτε που δεν μου φαίνεται αλλά κατά βάθος είμαι καλός άνθρωπος - , όπως ήταν αναμενόμενο, οι σημερινές τηλεθεάσεις του εγχώριου Γιουροβιζιονο-τελικού είναι τουλάχιστον... πολικές ! Τόσο ; Που δεν το έχω διασταυρώσει, αλλά κάτι φίλοι μου είπαν πως πουρνό-πουρνό είδαν εκεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής να κυκλοφορούν... πολικές αρκούδες !

Βέβαια, θα μου πείτε και που είναι το κακό ; Μία χαρά ζωάκια είναι τα αρκουδάκια, αφήστε που τα έχουμε πει αυτά, τα... ζώα είναι φίλοι μας !

Ετσι , λοιπόν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τηλεθέασης της AGB, ο θλιβερός ΕΡΤικός τελικός, σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο 16,4%, ενώ στο πικ της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων - όπου σας είπα απο χθες πως το πανηγυρικό κλίμα θα συμπλήρωνε άριστα ένα κονιακάκι και ένα παξιμαδάκι της παρηγοριάς - , έφτασε μόλις και μετά βίας, το 23,5% στο σύνολο και 26,4% στα νεανικά κοινά.

Οπως καταλαβαίνετε, ίσως και να μιλάμε για τα χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης των τελευταίων ετών ! Μόνο οι περσινές επιδόσεις του διαγωνισμού - ο οποίος και πάλι είχε διεξαχθεί.... σεμνά και ταπεινά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε τέτοια χάλια - , είχαν κυμανθεί στο πικ του, γύρω στο 41,0% στο σύνολο και 27,0% στα νεανικά κοινά !

Με άλλα λόγια ; Το Γιουροβιζιονο-δράμα που ζήσαμε χθες, καταποντίστηκε στους πίνακες τηλεθέασης !

Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ; Μα εννοείται το "50-50" ,όπου η τηλεοπτική επιστροφή του, ήταν κάτι παραπάνω απο θριαμβευτική ! Η σειρά του Μεγάλου Καναλιού έκανε κατά μέσο όρο 41,4% ,ενώ κάποια στιγμή τα... 50άρια του τίτλου της, τα είδε να σημειώνονται και στα... πρακτικά της AGB, με τον "Νικηφόρο", τον "Μίμη" και τον "Παυλίτο", σε τρελά κέφια !

Κατά τα άλλα, η πίτα του prime-time μοιράστηκε ως εξής :

Η ζωή της άλλης - Mega : 44,3%

"50-50" - Mega : 41,4%

Ράδιο Αρβύλα - ΑΝΤ1 : 20,1%

Κούκλες - Mega : 18,4%

Γιουροβίζιον - ΝΕΤ : 16,4%

Για λογαριασμό σας - Alpha : 13,4%

Οικογενειακές Ιστορίες - Alpha : 13,3%

Με το δεξί - ΑΝΤ1 : 10,0%

Steps - ANT1 : 8,7%

Σπίτι από την αρχή - Alpha : 8,5%  

tlife.gr

Σχόλια