Το (παιδικό) πάρκο των οργίων


Αίσθηση προκαλεί στις ΗΠΑ η αποκάλυψη ότι ένα παιδικό πάρκο με πισίνες και νεροτσουλήθρες στο Κούκ Κάουντι της πολιτείας του Ιλινόις είχε μετατραπεί σε «πάρκο των οργίων», όπως αποκαλύφθηκε από τις κρυφές κάμερες που λειτουργούν σε αυτό.

Οι κρυφές κάμερες ασφάλειας αποκάλυψαν τις δραστηριότητες του προσωπικού εν ώρα εργασίας, οι οποίες κάθε άλλο παρά… αγαθές ήταν.

Η έρευνα εστίασε στο γεγονός ότι είχαν κλαπεί χρήματα από τις εγκαταστάσεις, όπως κατήγγειλαν εργαζόμενοι. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι εξαφανίστηκαν δεκάδες χρεωστικές κάρτες, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 210.000 δολάρια.

Αμέσως μόλις έγινε η καταγγελία, η ασφάλεια έσπευσε να παρακολουθήσει βιντεοσκοπημένο υλικό 120 ωρών από τις κρυφές κάμερες με πλάνα του περασμένου Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Ωστόσο ούτε που φαντάζονταν οι αστυνομικοί τι άλλα αδικήματα θα ανακάλυπταν, κατά την διάρκεια της έρευνάς τους.

Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή, τα πλανά δείχνουν εργαζομένους να καταναλώνουν και να παρέχουν αλκοολούχα ποτά σε ανηλίκους. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς εμφανίζονται να χαλαρώνουν, τόσο πολύ μάλιστα που δεν διστάζουν να κάνουν σεξ και να επιδίδονται σε ομαδικά όργια, μέσα στο παιδικό πάρκο.

Ήδη έχει συλληφθεί ένας εργαζόμενος με την κατηγορία παροχής αλκοόλ σε ανήλικους, ενώ άλλοι 17 βρίσκονται ένα στάδιο πριν τους απαγγελθούν κατηγορίες, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται ναυαγοσώστες, ταμίες αλλά και ένας… επόπτης.


http://www.tsantiri.gr/

Σχόλια