Οι Sims, πάνε Μεσαίωνα…


Στα ράφια των καταστημάτων βρίσκεται από χθες, το νέο sequel της σειράς παιχνιδιών The Sims, με τίτλο «THE SIMS MEDIEVAL».

Η Electronic Arts Inc. έχει κάνει καταπληκτική δουλειά στο νέο παιχνίδι, αφού πλέον οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες, έπειτα από απαίτηση του κοινού, θα ταξιδέψουν στον μεσαίωνα.

Ο General manager του project, Σκοτ Εβανς,. Στις δηλώσεις του για την επίσημη παρουσίαση, τόνισε:
«Το κοινό μας ζητούσε εδώ και χρόνια τη δυνατότητα να τοποθετήσει τους Sims σε μια διαφορετική εποχή. Αυτό υλοποιείται τώρα με το παιχνίδι The Sims Medieval. Το Sims Medieval είναι ένα νέο παιχνίδι που έχει κρατήσει τα βασικά χαρακτηριστικά του The Sims, αλλά δίνει στους fans την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες πτυχές του παιχνιδιού, καθώς και να δημιουργήσουν επικές μεσαιωνικές ιστορίες με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες».

Οι παίκτες του video game, θα μπορούν στο νέο Simsνα δημιουργήσουν τη δική τους πόλη, ενώ στα εργαλεία που θα χειρίζονται θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν στην κοινωνία τους ιππότες, παπάδες, μάγους, σιδεράδες. Ακόμα, θα μπορεί να ελέγχει τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, βλέποντας την εξέλιξή τους, αφού κάθε χαρακτήρας εξελίσσεται με διαφορετικό τρόπο.

Πάντως, πρέπει να είστε προσεκτικοί, αφού αν κάνετε κάτι λάθος, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τις μεσαιωνικές τιμωρίες, οι οποίες φημίζονται για την …αγριάδα τους.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως οι λάτρες του παιχνιδιού, θα έχουν πολλούς λόγους να συνεχίσουν να παίζουν ασταμάτητα, αφού το σενάριο του νέου The Sims, θα σας καθηλώσει, προτρέποντάς σας να κατακτήσετε ότι κινείται γύρω σας!

http://www.newsbomb.gr/

Σχόλια