Στις 21 Μαΐου 2011 το τέλος του κόσμου;


Το τέλος του κόσμου είναι πολύ κοντά και συγκεκριμένα στις 21 Μαΐου του 2011, στις 18:00 το απόγευμα ώρα Καλιφόρνιας (4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας)!

Σύμφωνα με τον 89χρονο Αμερικανό ιεροκήρυκα Χάρολντ Κάμπινγκ, στις 6 το απόγευμα της 21 Μαΐου, περίπου το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα «ανέβει» στον παράδεισο, ενώ οι υπόλοιποι θα πάνε κατευθείαν στην κόλαση!

Και μπορεί η θεωρία του κ. Κάμπινγκ να φαίνεται απίστευτη έως.. αστεία, ωστόσο ο καλιφορνέζος ιεροκήρυκας έχει καταφέρει να πείσει πολύ κόσμο μέσω του δικτύου ραδιοφωνικών σταθμών που κατέχει, το Family Radio Network, το οποίο εκπέμπει σε 48 γλώσσες.

Πρόκειται για ένα θρησκευτικό δίκτυο που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από δωρεές ακροατών, ενώ μόνο στις ΗΠΑ διαθέτει 66 σταθμούς.

Την ίδια ώρα, περισσότερες από 2.000 διαφημιστικές πινακίδες με καταστροφολογικά σλόγκαν έχουν αναρτηθεί σε εκατοντάδες δρόμους των ΗΠΑ. Με ανάλογες αφίσες έχει γεμίσει και η Αθστραλία αλλά και άλλες χώρες.

Αφού πέρασε 70 ολόκληρα χρόνια μελετώντας τη Βίβλο, ο Κάμπινγκ, ισχυρίζεται σήμερα ότι κατάφερε να βρει την ημέρα που ο κόσμος θα καταστραφεί μέσω ενός συστήματος μαθηματικών πράξεων που ανέπτυξε.

Σύμφωνα με τη θεωρία του, ο κόσμος θα καταστραφεί στις 21 Μαΐου του 2011, δηλαδή 722.500 ημέρες από την 1η Απριλίου του 33 μ.Χ., την ημέρα που ο ίδιος πιστεύει ότι σταυρώθηκε ο Χριστός.

Ο αριθμός 722.500 προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό τριών «ιερών» αριθμών (5,10,17) δύο φορές μεταξύ τους.

«Όταν το ανακάλυψα, τρελάθηκα», είπε ο 89χρονος αναφερόμενος στην «ανακάλυψή» του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κάμπινγκ είχε προβλέψει ξανά το τέλος του κόσμου στις 6 Σεπτεμβρίου του 1944. Εκατοντάδες ακροατές του είχαν συγκεντρωθεί τότε σε ένα στάδιο στην Αλαμέντα, περιμένοντας την επιστροφή του Ιησού Χριστού.







Σχόλια

  1. an einai dunaton dld....exoume trela8ei teleiws...eleos...ti allo 8a akousoume??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kltr de 8a prolabw na gra4w kai arxaia xa0x0a0xa0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. as er8ei kala 8a kanei kai sunfona me tis profities einai polu kodaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. epp 8elw na filisw akoma tn kopela mm .... yh parakalw meta thn trith na yini to telos xa0x0ax00a

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....