Χιλιάδες αγανακτισμένων πολιτών και σήμερα στο Σύνταγμα. Γεμάτη σήμερα η πλατεία από ελληνικές σημαίες.

Χιλιάδες λαού και σήμερα στο Σύνταγμα, με σαφέστερο πια τον προσανατολισμό των πολιτών σε πατριωτικά συνθήματα, μακριά και πέρα από κόμματα και συντεχνίες.
Το όραμα για μια Ελλάδα, μακριά από ψευδοδιλλήματα του τύπου, δεξιά και αριστερά, αλλά μόνο με γνώμονα το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδας μας, φαίνεται να παίρνει πιο συγκεκριμένο σχήμα από την δεύτερη μέρα της κινητοποίησης του Λαού της

Αθήνας.

Τα μέλη και οι φίλοι του Πατριωτικού Μετώπου ήταν για δεύτερη μέρα εκεί, πρωτοστάτησαν μάλιστα στην οργάνωση της διαμαρτυρίας με «κατσαρόλες», πάντα όμως σεβόμενοι την αρχή του Κινήματος, χωρίς διακριτικά του ΠΑΜ, χωρίς διανομή οποιουδήποτε τύπου έντυπου υλικού και φυσικά μόνο με ελληνικές σημαίες.

Το ΠΑΜ, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του στο λεκανοπέδιο να ενισχύσουν με την φυσική τους παρουσία την κινητοποίηση η οποία θα γίνεται κάθε μέρα μετά τις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα και να μην ξεχνούν ΠΩΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Αυτό που προέχει αυτήν την στιγμή, είναι η διαφύλαξη της αυτονομίας του Κινήματος που αναπτύσσεται, έτσι ώστε να δυναμώσει και να φθάσει στα εκατομμύρια πολιτών. Οι Έλληνες πολίτες εξ’ άλλου και κρίση έχουν και γνώση, για να αποφασίσουν για το τι θα επιλέξουν, όταν έλθει η ώρα της ριζικής αλλαγής του πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας. Δεν χρειάζονται αυτήν την στιγμή ούτε νουθεσίες, ούτε συμβουλές, ούτε καθοδήγηση, από καμία πλευρά.

Δίνουμε το καλό παράδειγμα και έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του Λαού. Και αυτή η ώρα, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. Ας μην ξεχνούμε πως ένας από τους βασικότερους στόχους του Πατριωτικού Μετώπου, ήταν και παραμένει: ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

http://news24gr.blogspot.com/

Σχόλια