Το φινάλε του Χάρι Πότερ είναι οριστικό ;

Σύμφωνα με τον παραγωγό των ταινιών του Χάρι Πότερ, Ντέιβιντ Χέιμαν, δεν πρόκειται να υπάρξουν στο μέλλον καινούρια βιβλία για τον διάσημο μάγο.

Σε συνέντευξη τύπου, για το ντεμπούτο της ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου: Μέρος 2ο» στην Βρετανία, που παραχώρησε χτες, ο παραγωγός των διάσημων ταινιών του δημοφιλούς μάγου ξεκαθάρισε: «Μπορεί να υπάρξουν άλλες ιστορίες. Μπορεί να γράψει (η συγγραφέας) πράγματα που να συνδέονται με τον Χάρι Πότερ. Ήδη κάνει το PotterMore, την ιστοσελίδα. Δεν νομίζω πως θα γράψει κάποιο άλλο βιβλίο για τον Χάρι Πότερ, όπως για παράδειγμα τον Χάρι σε ηλικία 23 ετών να σπουδάζει σε πανεπιστήμιο».

Βέβαια σχετικά με τη φήμη πως ενδέχεται να γραφτεί ένα prequel των ταινιών της ιστορίας, ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γέιτς, δήλωσε: «Πιστεύω πως η Τζο έχει τέτοια φαντασία που δεν νομίζω να σταματήσει εδώ. Προσωπικά πιστεύω – και είμαι σίγουρος πως αν γράψει περισσότερα, ο κόσμος θα είναι πολύ χαρούμενος στο να ασχοληθεί και να τα διαβάσει και ακόμα πιστεύω πως υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος και χώρος για να διάφορες ιστορίες και γεγονότα» αν και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Κατά την γνώμη μου, αυτή η σειρά βιβλίων και ταινιών είναι τοποθετημένη στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και νομίζω πως θα ήταν κρίμα να την επαναλάβουμε ή να την συνεχίσουμε. Πιστεύω πως ταιριάζουν απόλυτα εκεί που βρίσκονται. Και πιστεύω πως είναι μια χαρά να μείνουν όπως είναι».

Σχόλια