Η διάδοχος της Σίντι Κρόφορντ


Η ξανθιά καλλονή, Κέιτ Άπτον, αν και είναι μόλις 19 χρονών, έχει ήδη φωτογραφηθεί για γνωστούς οίκους μόδας, ενώ φιγουράρει στα εξώφυλλα αμέτρητων περιοδικών. Όλες οι φωτογραφίες της ξεχειλίζουν από ερωτισμό και φρεσκάδα.

H Κέιτ Απτον, είναι το ανερχόμενο αστέρι στον χώρο του μόντελινγκ και έχει κάψει καρδιές, ποζάροντας με μαγιό για το διάσημο περιοδικό Sports Illustrated.

Πολλοί έσπευσαν να τη συγκρίνουν με τη Σίντι Κρόφορντ, λόγω της χαρακτηριστικής ελιάς της, αλλά το ερώτημα είναι αν θα έχει την καριέρα του top model. Πάντως, ο συνδυασμός αθωότητας και αισθησιασμού που αποπνέει το πρόσωπό της δείχνουν πως ο δρόμος θα της είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Οι διάσημες καμπύλες την έκαναν διάσημη και κέρδισαν την προσοχή της Victoria's Secret, η οποία την συμπεριέλαβε στην οικογένεια της.

Κάποτε, είχε πάει σε έναν αγώνα ΝΒΑ και στο ημίχρονο έβαλε το αγαπημένο της τραγούδι. Αυτό ήταν. Το κορίτσι άρχισε να χορεύει –καθιστή- κάτι που είχε πολλαπλές επιπτώσεις στην ίδια, αλλά και στους ανθρώπους που την είδαν. Όλοι γέμισαν από χαρά...

Το στήθος της ήταν τόσο... χαρούμενο για το τραγούδι, που άρχισε να χοροπηδάει όπως ο πλέι μέικερ ελέγχει την μπάλα. Είναι το γνωστό φαινόμενο της μίμησης, όπου οι μπάλες ταυτίζονται με την κίνηση που κάνουν κάτι άλλες μπάλες.

Απολαύστε την...






http://www.thrylos.gr/

Σχόλια