Η Julia Roberts και τα fitness μυστικά της...

Από την εποχή που την πρωτοείδες στο πλευρό του γοητευτικού Richard Geere μέχρι και σήμερα -20 χρόνια μετά- η Julia Roberts έρχεται να επιβεβαιώσει τον στίχο του τραγουδιού "Σαν να μην πέρασε μια μέρα"!

Από την εποχή που την πρωτοείδες στο πλευρό του γοητευτικού Richard Geere μέχρι και σήμερα -20 χρόνια μετά- η Julia Roberts έρχεται να επιβεβαιώσει τον στίχο του τραγουδιού "Σαν να μην πέρασε μια μέρα"! Και φυσικά όλα αυτά τα χρόνια οι φήμες οργιάζουν στο Hollywood για τις δίαιτες που υποτίθεται πως ακολουθεί η πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης.

Πότε με τη 5 Factor Diet και πότε με τη Δίαιτα του Χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, διάφορα δημοσιεύματα θέλησαν να συνδέσουν το "αμετάβλητο" της σιλουέτας της όλα αυτά τα χρόνια με κάποια δίαιτα. Τι λέει όμως η ίδια; Μάθε τα δικά της μυστικά διατροφής και γυμναστικής...

Δίαιτα; Ποια δίαιτα;

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό OK η Julia φαίνεται να διαψεύδει κάθε δημοσίευμα. Δεν ακολούθησε ποτέ συγκεκριμένη δίαιτα. Παρόλα αυτά δεν πιστεύει πως υπάρχει κάποιος λόγος να "πανηγυρίσει" για αυτό...
"Είναι ηλίθιο να θεωρώ προσωπική νίκη για τον εαυτό μου, πως τα σχεδόν 24 χρόνια που βρίσκομαι στη showbiz –πέραν της περιόδου όπου ήμουν έγκυος– δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες αυξομειώσεις στο βάρος μου. Μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο, αλλά υπήρξα απλά τυχερή που δεν υπέφερα από κάτι τέτοιο" εξηγεί με τρόπο αφοπλιστικό.

Άλλωστε όλη αυτή την αγωνία περί δίαιτας και αιώνιας νιότης η διάσημη ηθοποιός φαίνεται να την έχει ξεπεράσει για τα καλά. "Είμαι πια αρκετά μεγάλη για να ασχολούμαι με αυτά! Έχει αναπτυχθεί μια φιλοσοφία ζωής τα τελευταία χρόνια η οποία αρέσκεται στο να προσπαθεί να μας διατηρήσει για πάντα νέες. Είναι όμως λυπηρό και παράλληλα  βαρετό να συναντάς ανθρώπους που πραγματικά υποφέρουν από την αγωνία να μείνουν για πάντα νέοι" αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό.

newsit.gr

Σχόλια