Θυμάστε τον Jordy; Δείτε πως είναι σήμερα!


Θυμάστε τον μικρό Jordy με το τραγούδι «Dur dur d’être bébé» που στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ακουγόταν συνεχώς; Ο μπόμπιρας από την Γαλλία μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness ως ο νεαρότερος τραγουδιστής που κατέκτησε το Νο1 των μουσικών charts, ενώ γνώρισε τεράστια δημοσιότητα τόσο στην χώρα του όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Jordy (2)

Jordy (3)

Μάλιστα ο Jordy δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ μόνο για το ταλέντο του στο τραγούδι, αλλά και για τον σάλο που προκλήθηκε όταν οι γονείς του κατηγορήθηκαν από τον Τύπο ότι τον εκμεταλλεύονταν με σκοπό το κέρδος. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απαγόρευση των τραγουδιών του από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, προκειμένου να προστατευτεί ο μικρός.

  • Ο Jordy στην Ρούλα Κορομηλά το 1993:

Jordy (4)

Από το 1996 ο Jordy Lemoine έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι το 2005, όταν και έλαβε μέρος στο μουσικό show της Γαλλίας La Ferme Célébrités 2, στο οποίο αναδείχθηκε νικητής. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο του single “Je t’apprendrai”, 12 χρόνια μετά την πρώτη του καριέρα.

Σήμερα ο 23χρονος Jordy είναι μέλος του συγκροτήματος «Jordy & the Dixies», ενώ εκτός από το τραγούδι παίζει κιθάρα, μπάσο και drums.

Jordy (5)

Jordy (6)

Jordy (7)

Jordy (8)

Jordy (9)

Σχόλια