Super Heavy:η νέα μπάντα του Μικ Τζάγκερ!Δείτε και το video του miracle worker...

Ένα νέο συγκρότημα με το όνομα Super Heavy δημιούργησε ο «μέγας» των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, με τον Ντέιβ Στιούαρτ των Eurythmics, τη Τζος Στόουν και τον Ντάμιαν Μάρλεϊ, γιο του Μπομπ Μάρλεϊ.

«Βρεθήκαμε οι τέσσερις μας κι αποφασίσαμε να μπούμε στο studio να παίξουμε μαζί για να δούμε τι θα προκύψει, χωρίς να έχουμε προγραμματίσει κάτι από πριν. Έχουμε ήδη έτοιμα τραγούδια, κάποια reggae, κάποια rock, μερικές μπαλάντες και soul μουσική. Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι με τις ιδέες των άλλων, καθώς το να βρίσκονται μαζί τέσσερις τραγουδιστές και να συνθέτουν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας, συν του ότι δεν έπεφτε το βάρος της σύνθεσης αποκλειστικά σε έναν από εμάς», δήλωσε ο Mick Jagger, για να συμπληρώσει όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια των Super Heavy:

«Αν αρέσει στον κόσμο αυτό που θα παρουσιάσουμε, τότε θα πραγματοποιήσουμε συναυλίες. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι τέτοιο αν τα τραγούδια μας δεν έχουν ανταπόκριση στο κοινό. Θέλουμε πάντως πολύ να μαζευτούμε και να αποδώσουμε μερικά από αυτά και ζωντανά».





  Ελεύθερος Τύπος

Σχόλια