Παίρνουν διαζύγιο Ντέμι Μουρ- Άστον Κούτσερ;

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν τον Άστον Κούτσερ να έχει απατήσει την σύζυγό του και τους δυο τους να έχουν περάσει την έκτη επέτειο του γάμου τους χωριστά, η Ντέμι Μουρ έκανε ένα σοβαρό υπονοούμενο μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

Η 48άχρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της το ρητό του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Επίκτητου: «Όταν νιώσουμε προσβεβλημένοι από το λάθος κάποιου άλλου ανθρώπου, ας στραφούμε στον εαυτό μας και ας βρούμε τι κάναμε λάθος. Τότε θα ξεχάσουμε την οργή μας».



Σύμφωνα με τα tabloids, η Σάρα Λιλ υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε με τον  Άστον Κούτσερ, το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Είναι η δεύτερη φορά που ο 33άχρονος ηθοποιός κατηγορείται για απιστία, αφού το 2010 φαίνεται πως είχε απατήσει τη Μουρ με την 21 ετών Μπρίτνεϊ Τζόουνς. Πηγή αναφέρει μάλιστα ότι ο πρωταγωνιστής της σειράς «Two and a Half Men» αποκάλυψε στην Λιλ ότι έχει χωρίσει με την σύζυγό του, απλά ο κόσμος δεν το γνωρίζει.


Η πέτρα του σκανδάλου, Σάρα Λιλ.

Το ζευγάρι δεν γιόρτασε την επέτειο του γάμου του στις 24 Σεπτεμβρίου, αφού ο Κούτσερ πέρασε το Σαββατοκύριακο στο Σαν Ντιέγκο, παρέα με τον πρώην συμπρωταγωνιστή του από την τηλεοπτική σειρά  «That '70s Show», Ντάνι Μάστερσον. Η Μουρ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της τηλεταινίας «Five», την οποία σκηνοθετεί μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον.

yupi.gr

Σχόλια