Κόβεται το "50 - 50"!

Η Μαρία Ανδρούτσου από την σειρά “50- 50” αποκάλυψε ότι κόβεται το σίριαλ και είναι πολύ στεναχωρημένη, γιατί ήταν πολύ ξαφνικό αφού όλα ήταν έτοιμα. Οι ηθοποιοί είχαν πάρει τα σενάρια στα χέρια τους και ήταν έτοιμοι να αρχίσουν τις πρόβες και ξαφνικά τους ανακοινώθηκε ότι θα σταματήσει.
 
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην “Πρωινή Μελέτη” και δήλωσε ότι χθες έμαθε ότι κόβεται το σίριαλ: “Είναι πολύ πρόσφατο αυτό, είμαι πολύ στεναχωρημένη και δεν το έχω πολυσυνειδητοποιήσει ακόμα ότι το “50 – 50” δεν θα γίνει. Μας ανακοινώθηκε χθες αυτό, λεπτομέρειες δεν ξέρω, δεν έχω προλάβει να μιλήσω ακόμη. Σκέψου ότι είχαν κανονιστεί και τα γυρίσματα όλα αυτά, είχαμε τα σενάρια στο χέρι και ξεκινούσαμε. Σε πρώτη φάση μας είπαν ότι πηγαίνει για τον Νοέμβριο του 2012, τώρα κάτι άλλο δεν ξέρω. Περιμένω και εγώ να ενημερωθώ για τους ακριβείς λόγους, τι έχει γίνει.”
 
Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν ξέρει ακόμα τους λόγους που σταματάει αυτή η επιτυχημένη σειρά: “Φέτος έγιναν περικοπές, για διάφορους λόγους, προφανώς και για οικονομικούς. Αλλά τώρα ο λόγος που δεν γίνεται η σειρά δεν είναι αυτός, γιατί ήμασταν έτοιμη να ξεκινήσουμε. Οπότε τι να πω είναι κάτι πολύ δυσάρεστο.”
 
tlife.gr

Σχόλια