Όταν η Britney καταβροχθίζει «τόνους» από fish & chips και δαμάσκηνα!





Άφωνους άφησε τους θαυμαστές της η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Britney Spears, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή σχεδόν γυμνή, φορώντας έναν φανταχτερό στηθόδεσμο με πολύχρωμες πέτρες μαζί με ένα εφαρμοστό σκισμένο στο τελείωμα, τζιν σορτσάκι.

Η έκπληξη τόσο του κοινού όσο και του ξένου Τύπου όμως δεν κρύβεται εδώ, καθώς το ερώτημα είναι γιατί η Britney επέλεξε να βάλει αυτά τα άκρως αποκαλυπτικά και προκλητικά ρούχα, τη στιγμή που φαίνεται να έχει πάρει πολλά παραπανίσια κιλά.

Είναι γνωστό πως οι περισσότερες τραγουδίστριες πριν από κάθε περιοδεία τους ακολουθούν αυστηρότατη δίαιτα, προκειμένου να βρίσκονται σε άψογη φόρμα, τρώγοντας πολλές φορές μόνο μαρούλια, γιαουρτάκια με χαμηλά λιπαρά και πολύ νερό.

Αντιθέτως η 29χρονη ποπ σταρ στις φωτογραφίες από την τελευταία της περιοδεία στο Λονδίνο δείχνει να μην έχει και μεγάλο πρόβλημα με την εξωτερική της εμφάνιση, προκαλώντας όπως ήταν επόμενο ποικίλα σχόλια, τα περισσότερα αρνητικά.

Αλλάζοντας πολλά κομμάτια στη σκηνή του «Ο2», εξίσου άχαρα και προκλητικά, τραγούδησε και χόρεψε στους ρυθμούς των νέων και των παλαιότερων τραγουδιών της μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές της, φορώντας ακόμη μια λαμέ στολή αστυνομικού, αλλά και μια πλισέ φούστα αλά Μέριλιν Μονρόε που αποκάλυπτε «απροειδοποίητα» τα ζουμερά οπίσθιά της και τα χοντροκομμένα πόδια της, ενώ ερμήνευσε και μια μπαλάντα, έχοντας δυο πελώρια κάτασπρα φτερά στους ώμους της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail η διάσημη τραγουδίστρια ζήτησε κατά την παραμονή της εκεί να φάει τηγανητό ψάρι με πατατάκια, ενώ παρήγγειλε 100 σύκα και δαμάσκηνα!

«Η Britney δεν μετρά τις θερμίδες όταν βρίσκεται στη Βρετανία», δηλώνει πηγή του περιβάλλοντός της.

Μάλλον ξεχνά να τις μετρά και όταν βρίσκεται αλλού… θα πούμε εμείς!





http://www.protothema.gr

Σχόλια