Ηλεκτρονικό Τσιγάρο EGO-Slim από την Esmoke

Slim Design – EGO επιδόσεις !

H επόμενη γενιά ηλεκτρονικών τσιγάρων Esmoke γίνετε ακόμα καλύτερη.

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για απαιτητικούς καπνιστές !

Manual μπαταρία διπλάσιας χωρητικότητας 320mAh και φίλτρο 0,6ml

Η νέα σειρά EGO-Slim της Esmoke λύνει όλα τα προβλήματα των προηγούμενων γενεών ηλεκτρονικών τσιγάρων ενώ διπλασιάζει τις επιδόσεις !

Το Esmoke EGO-Slim υπερέχει και αυτό του ανταγωνισμού λόγω του πρωτοποριακού μηχανισμού ατμοποίησης και του επαναστατικού ανταλλακτικού φίλτρου που χρησιμοποιεί !

Το ανταλλακτικό φίλτρο έρχεται σε μορφή αμπούλας, έχει διπλάσια χωρητικότητα 0,65ml για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, δεν χρησιμοποιεί υαλοβάμβακα που είναι υπεύθυνος για την δυσάρεστη οσμή άλλων ηλεκτρονικών τσιγάρων, ενώ συγκρατεί στεγανά το υγρό αναπλήρωσης με αποτέλεσμα να μην έρχεται ΠΟΤΕ στο στόμα σας.

O πρωτοποριακός μηχανισμός ατμοποίησης έρχεται σε άμεση επαφή με το υγρό αναπλήρωσης και αποδίδει απίστευτη ποσότητα καπνού, ενώ έχει 30 με 40% μειωμένη κατανάλωση. Η σχεδίαση του επίσης δεν εμποδίζει την διέλευση του αέρα οπότε δεν χρειάζεται πλέον να ρουφάτε με δύναμη, ούτε παρατεταμένα !

Εκείνο το χαρακτηριστικό όμως που θα λατρέψουν οι απαιτητικοί καπνιστές είναι η νέα manual μπαταρία με διπλάσια χωρητικότητα ( 320mAh ) και διπλάσια διάρκεια !

H νέα μπαταρία EGO-Slim, εκτός της διπλάσιας χωρητικότητας, έχει διακόπτη – μπουτόν και παρέχει ρεύμα στον ατμοποιητή μόνο όταν θέλουμε και για όσο χρονικό διάστημα θέλουμε, σε αντίθεση με την απλή ( αυτόματη ) μπαταρία η οποία λειτουργεί μόνον όταν ρουφάμε. Η manual μπαταρία απευθύνεται σε καπνιστές που θέλουν τον απόλυτο έλεγχο όταν “ατμίζουν”

Κάποια μέρα όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα κατασκευάζονται με την ίδια λογική.

Το Esmoke EGO-Slim πετυχαίνει διπλάσια διάρκεια ατμίσματος, ενώ παραμένει μικρό (135mm), ιδιαίτερα λεπτό και εξαιρετικά στιλάτο, με υπέροχο design που ξεχωρίζει. Προσφέρει στους απαιτητικούς καπνιστές την ίδια απόλαυση, μεγίστη διάρκεια, ενώ τους απαλλάσσει από τεράστιες σε μέγεθος και βάρος μπαταρίες.

Και για εκείνους που επιμένουν για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και δεν τους απασχολεί το μέγεθος ή το βάρος, το Esmoke EGO-Slim μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με μεγάλες μπαταρίες Esmoke EGO με απίστευτη χωρητικότητα 650mAh που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό και διαρκούν πραγματικά μια ολόκληρη ημέρα ..!!!

Και το πιο σημαντικό, το Esmoke EGO-Slim πωλείται και αυτό σε τόσο οικονομική τιμή, που πραγματικά δεν έχετε καμιά δικαιολογία να μην το δοκιμάσετε !

Περισσότερα στο ηλεκτρονικο τσιγαρο αγορα

Σχόλια