Μ. Γιωσαφάτ: Οι Ελληνίδες πάνε Σύνταγμα να πηδηχτούν


Τον διάσημο Ελληνο-Εβραίο ψυχίατρο - ψυχαναλυτή Ματθαίο Γιωσαφάτ φιλοξένησε χθές (Δευτέρα 24 Οχτώβρη 2011) την νύχτα στην ΝΕΤ η Έλλη Στάη. Στο βίντεο που ανεβάσαμε, ο Εβραίος ψυχίατρος αποκαλύπτει (στο 0:49) το εξής φοβερό: Οι Κολωνακιώτισσες πελάτισσές του τού λένε ότι κατεβαίνουν στην Πλατεία Συντάγματος όταν έχουν συγκέντρωση οι Αγαναχτισμένοι, προκειμένου να βρούνε γκόμενο και να πηδηχτούν!!..
Προσέξτε την έκφραση της Έλλης Στάη (1:12 του βίντεο) όταν ο διαπρεπής Εβραίος φιλοξενούμενός της λέει στον "αέρα" τις λέξεις "γκόμενος" και "πηδηχτούν".
Λίγο μετά, (2:30 του βίντεο) ο κορυφαίος Εβραίος ψυχίατρος αποκαλύπτει ότι το 90% των Ελλήνων απατούν τις γυναίκες τους, και το 70% των Ελληνίδων τους άντρες τους. Τέλος, ο συμπατριώτης του Εβραίου Ραββίνου Ιησού Χριστού Ματθαίος Γιωσαφάτ δηλώνει πως οι γάμοι είναι καλύτεροι σήμερα στην Ελλάδα από ό,τι στο παρελθόν, διότι οι γυναίκες έχουν απελευθερωθεί και ζητάνε τα 8 από τα 10 διαζύγια την σήμερον ημέραν...
Τέλος, προσέξτε την επισήμανση του Εβραίου Ματθαίου Γιωσαφάτ στην αρχή του βίντεο, για το πώς συμπεριφέρονται οι νεο- Έλληνες και οι νεο-Ελληνίδες στις κηδείες: Αφού κάνουν ότι λυπούνται για τον νεκρό, μετά αρχίζουν να φλερτάρουν με το άλλο φύλο!.. Ιδού πού μάς οδήγησε η Μισελληνική Ορθοδοξία: Ενοχοποιώντας το γαμήσι, διότι ο Εβραίος Ραββίνος Σαούλ - Απόστολος Παύλος το ενοχοποίησε ως Μεγάλη Αμαρτία (διότι ο ίδιος ήταν κακάσχημος και αρρωστιάρης και δεν του καθόταν καμμιά γυναίκα), Ρωμηοί και Ρωμηές πάνε στις κηδείες και ψάχνουν να βρούνε γκόμενο...

Σχόλια

  1. Δυστυχως ολοι οι Εβραιοι, οπουδηποτε και αν βρισκονται, οποιοδηποτε επαγγελμα και αν εξασκουν, ειναι το καρκινωμα της συγχρονης κοινωνιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας παρακαλούμε να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Όλες οι γνώμες είναι ελεύθερες.
Περιμένουμε την δική σας....