Προς εργατοπατερες


Από τον Πόρτα – Πόρτα
Πασης φυσεων και θεσεως.. μεχρο και τον Δασκαλοπουλο με τα δισ στο Λουξεμβουργο…
Ρε ΕΡΓΑΤΟΓΙΔΙΑ, πατε σε Παπαδημο.
Ο Παπαδημος βαζει Γερμανικη κασετα και σας μιλαει για ανταγωνιστκοτητα και μισθους κλπ
Ρε ΓΟΜΑΡΙΑ, εργατοκηφηνες, κοτες και ασχετοι του κερατα… ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ?? Εχετε δει ποτε μια κοστολογηση ??
ΓΙΑΤΙ ρε δεν ρωτατε τον Ηλεκτρολογο Οικονομολογο Παπαδημο να σας εξηγησει… και μετα… να σας ζητησει να κοψετε μισθους ???
Τι ποσοστο στο κοστος ( οπως αυτο ειναι σημερα(*)) του προϊοντος εχει ο μισθος του εργαζομενου ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ
(*) Σημερα, εχουμε, χρωστουμενα του κρατους σε επιχειρησεις απο ΦΠΑ μεχρι επιχορηγησεις, εχουμε σκασμενεες επιταγες, εχουμε ΥΦΕΣΗ, δεν εχουμε τραπεζικη ρευστοτητα, δεν εχουμε πιστωσεις, δεν δεχονται επιταγες και εγγυητικες μας εκτος Ελλαδος, εχουμε ΑΝΕΡΓΙΑ(**)… να συνεχισω ?? Εχετε κοστολογησει τα παραπανω σε σχεση με το μισθο του εργαζομενου… και σας βγαινει αποτελεσμα, κοβω μισθο γινομαι ανταγωνιστικος ?? ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !! που νοιαζεστε μονο για τους μισθους των ΔΕΚΟ… ΜΙΛΑΤΕ σ εμενα…
(**) Ανεργια… δε μου λετε, κηφηναρια, ποιος Δασκαλοπουλος θα κανει επενδυση στην Ελλαδα για να υπαρχει ανατγωνισμος και ανταγωνιστικες τιμες ? μα μειωθουν τα κοστα πρωτων υλων/υπηρεσιων κλπ κλπ κλπ βαριεμαι…
Ποιος?? Η ανταγωνιστικοτητα μιας οικονομιας εχει η δεν εχει να κανει με την ανεργια ?? ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ…
Ποια συλλογικη Συμβαση και κατωτερο μισθο και ωριμανσεις και του κωλου τα 9 μερα… εκει ειναι το θεμα?? Αυτο διαπραγματευεστε ?? πατε καλα?? ΓΙΑΤΙ δεν λετε του Παπαδημου να σας δωσει μια αναλυση οσων λεω παραπανω…?? Γιατι δεν ζητατε απο τον Δασκαλοπουλο να επενδυσει στην Ελλαδα ??
Γουσταρετε καμερα και στυλο.. και χοριστρα?? θα φατε καλα…
ΛΑΜΟΓΙΑ.. ολοι σ αυτη τη Χωρα ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΚΑΡΕΚΛΟΛΑΓΝΟΙ. ΤΕΛΟΣ.-
Η Πατριδα θελει ΕΛΕΓΧΟΥΣ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.. και να πουλαει ο καθενας την υπεραξια του.. οπως κανουμε ολοι εμεις καθε μερα.. και δεν εχουμε τπτ δεδομενο… ειμαστε στον αφρο του τσουναμι… κ ομως… ειμαστε εδω.
ΓΥΦΤΟΙ ε ΓΥΦΤΟΙ
ΠΠ
http://olympia.gr/

Σχόλια