Είμαστε ο λαός που άλλαξε τον όρο πολιτική.

Λοιπόν,είμαστε πάντα πρωτο πόροι.Από τις αρχές του χρόνου μέχρι και τώρα οι Έλληνες πρωτοπορούν σχεδόν σε όλους τους τομείς.Φιλοσοφία,Μαθηματικά,Αστρονομία,Ιατρική και τώρα....Πολιτική.

Είμαστε ο λαός που άλλαξε τον όρο πολιτική.

Οι νομίμως εκλεγμένοι βουλευτές πλέον δεν εκτελούν χρέη και εντολές λαού,αλλα προσωπικές επιθυμίας,ξέπλυμα χρήματος,μίζες και καταστροφής της χώρας.Και όλα αυτά εν γνώση του λαού τους και μάλιστα επανεκλεγμένοι με ποσοστά που ξεπερνούν το 1/3 του λαού τους.

Βρείτε μου έναν λαο , εκτός του Ελληνικού, που να έχει πολιτικούς που να τους κλέβουν μπροστά στα μάτια τους, να τους ανακοινώνουν οτι θα πεθάνουν απο την πείνα και εκείνοι να διαχειρίζονται καμιά 20αρια offshore εταιρείες και με 6ψήφια ποσά;
Βρείτε μου έναν πολιτικό,εκτώς των Ελλήνων, που να μην θέλει να κάνει ότι κάνουν και οι δικοί μας χωρίς να δικάζεται,χωρίς να τιμωρείται.

Βλέπετε τι λέω;

Είμαστε μπροστά,πολύ μπροστά.

Υ.Γ. Επειδή υπάρχουν πολλοί εξυπνάκηδες που θα σπεύσουν να κατηγορήσουν το άρθρο για ύμνο στην πολιτική(οι), σας ενημερώνω οτι πρόκειται για ειρωνικό άρθρο που σκοπό έχει να αναδείξει την ηλιθιότητα που μας διακατέχει ως λαός.

Σχόλια