Ο αντιχριστιανικός Βουλευτής της Χρυσης Αυγης με το "εγερθητι"

Ο black metal μπασίστας εκλέγεται με τη Χρυσή Αυγή
Ο μπασίστας με το ψευδώνυμο «Kaiadas» του σκληροπυρηνικού εθνικιστικού black metal συγκροτήματος με αναφορές στον Εωσφόρο, όπως όλα δείχνουν, μπαίνει στη Βουλή με τη Χρυσή Αυγή!
Στην εκλογική περιφέρεια Β’ Αθηνών, εκτός …
απροόπτου, όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, εκλέγεται ο Γιώργος Γερμενής με ψήφους 4.461.
Ο «Kaiadas», σύμφωνα με τις πληροφορίες, διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο.

Για την ιστορία, ο Γιώργος Γερμενής που θα είναι, εκτός απροόπτου, έλληνας βουλευτής, ήταν αυτός που διέταξε τους δημοσιογράφους, λέγοντας «εγέρθητι»!

«Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα»
Τον Αύγουστο του 2009, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του τελευταίου δίσκου του συγκροτήματος, με τίτλο «Praetorians», μίλησε στο rockap.gr για το αντιχριστιανικό πνεύμα που διακρίνει την μπάντα του…
«Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν “μολύνεται” από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Όλοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό, οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας», είπε όταν ρωτήθηκε αν εάν οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal.

Όταν πάντως ερωτήθηκε για το εθνικιστικό black metal, απάντησε: «Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας».
Στην ερώτηση για το εάν στη Σκανδιναβία υπάρχει έντονα το θέμα του σατανισμού ως πρακτική, εκείνος ανέφερε για το εάν τους έχει δυσκολέψει η πρακτική αυτή, ότι: «Μην νομίζεις! Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν με τις αυτοκτονίες. Όσον αναφορά στα προβλήματα, πήγα να χάσω τον φίλο μου τον Carl σε αυτοκινητιστικό, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Τις προάλλες πέθανε το παιδί από τους Celestial Bloodshed».http://www.mychannel.gr/

Σχόλια