Μηχανολόγος βρήκε… τρόπο επικοινωνίας με τη νεκρή του κόρη!

Τρόπο επικοινωνίας με τη νεκρή κόρη του που έχασε τη ζωή της πριν από οχτώ χρόνια πιστεύει ότι βρήκε ένας ηλεκτρολόγος μηχανολόγος!

Μηχανολόγος βρήκε… τρόπο επικοινωνίας με τη νεκρή του κόρη!
Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία του για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια σειρά από ηλεκτρομαγνητικές συσκευές ανίχνευσης, ο Gary Galka ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει την μεγαλύτερη κόρη του Μέλισσα να του λέει «Γεια σου μπαμπά, σ 'αγαπώ»!
Συντετριμμένος από το θάνατο του παιδιού του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο σπίτι της το 2004 στην ηλικία των 17 ετών, ο Gary και η οικογένειάς του άρχισαν να βιώνουν ανεξήγητα φαινόμενα σύμφωνα με το Hartford Courant.
FATHER1
«Ξεκίνησε (η νεκρή κόρη) να κάνει πράγματα όπως να χτυπά το κουδούνι, να αλλάζει τα κανάλια στην τηλεόραση, να ανοίγει και να κλείνει τα φώτα» είπε ο Gary ο οποίος ζει με την γυναίκα του και τα δύο τις δύο άλλες κόρες του και συνέχισε: «Ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι κι ένιωθα ένα βάρος στο στήθος μου σαν να ήταν το κεφάλι κάποιου. Έπειτα κάποιος μας καλούσε με τα ονόματά μας και νιώθαμε σαν κάποιος να φιλάει τα μέτωπά μας».
Ο Gary  πεπεισμένος πια ότι πρόκειται για μετά θάνατον επικοινωνίες, δημιούργησε μηχανήματα έτσι ώστε να μπορέσει να μιλήσει με την μεγαλύτερη νεκρή κόρη του.Με τις γνώσεις που είχε δημιούργησε ένα Mel-Meter 8704 και έπειτα έφτιαξε κι άλλες συσκευές όπως το «Spirit Box» με το οποίο ηχογράφησε την κόρη του να λέει «Γεια σου μπαμπά, σε αγαπώ».
MHXANHMA
Η οικογένεια Galka ισχυρίζεται πως όλα αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα που έχει βιώσει είναι αληθινά και πως τα μηχανήματα που έφτιαξε ο Gary το αποδεικνύουν.Μάλιστα όπως λένε έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί της ενώ μια από τις αδερφές της, έχει δει την Melissa.
H οικογένεια με την επικοινωνία αυτή που πιστεύει πως έχει με το νεκρό μέλος της οικογένειας, νιώθει μια εσωτερική κάθαρση και ανακούφιση από τον αβάσταχτο πόνο του χαμού της Melissa.











KORHhttp://www.newsbomb.gr

Σχόλια