Δια στροφική σχέση μεταξύ πολιτών και πολιτικών

Σίγουρα ο Ελληνικός λαός ειναι απο τις περιπτώσεις που λέμε "Βαράτε με και ας κλαίω".

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το φαινόμενο, που βλέπουμε στην μικρή οθόνη τα τελευταία δυο χρόνια. Πριν απο κάθε δόση η καταστροφολογία γίνεται σε επίπεδο Μάγια και τέλος του κόσμου, και με την επιτυχία που κάθε φορα υπάρχει και αποφασίζουν οτι αξίζουμε την δόση μας, τα χρηματιστήρια βαράνε κόκκινο στα ύψη!!!!

Δηλαδη, για να καταλαβω.
Κάνεις απο μας δεν έχει δει οτι ότι σενάριο και να ακουστεί πριν απο κάθε eurogroup,πριν απο κάθε απόσαση δόσης ειναι καθαρά εκβιαστικό και προϊόν φαντασίας.
Οκ, δέχομαι οτι ίσως να εμπεριέχεται μια δόση αλήθειας σε όλο αυτό,αλλα ρε παιδια, ας δουμε και την άλλη πλευρα.
Όλοι εσεις μιλάτε για το υποθετικό σενάριο της πεινας, της φαγωμάρας, της κατοχης και της παρακμής του ελληνικού κράτους άμα γυρίσουμε στην δραχμη, αλλα όλα αυτα ειναι σενάρια που ακόμα δεν εχουμε δει.
Αντίθετα, οι αυτοκτονίες, το 58% ανέργων στους νέους, τα 300ευρώ μισθοδοσίας και σύνταξης ειναι ένα πραγματικό σενάριο που ήδη ζουμε.
Μας λέτε λοιπον οτι αυτο το σενάριο ειναι καλύτερο απο ένα άλλο υποθετικό σενάριο,που έζησαν οι παππούδες μας,αλλά με διαφορετική μορφή.

Απλά πράγματα. Εδω και μερικά χρόνια ζουμε ένα σενάριο και σύσσωμη η Ευρώπη και η αμερική κάνουν τα πάντα για να μην βγούμε απο αυτο.Αυτο το σενάριο έχει φέρει τον κόσμο ένα βήμα πριν το απόλυτο χάος.
Γιατί λοιπόν κύριοι να μην δουμε και το άλλο?
Αραγε?

Σχόλια