Το Ελληνικό βαρέλι ειανι απύθμενο

Έχουμε μπόλικη κατηφόρα ακόμα αγαπητοί Έλληνες. Ο πάτος (όπως το χαρακτήρισαν οι Γερμανοί) δεν έχει φανεί ακόμα και αυτό είναι μια αλήθεια.Από ποιά άποψη, το λέω αυτό;
Προσέξτε λίγο μερικές λεπτομέρειες που πολύ επιμελώς όλοι τους φροντίζουν να περνάνε ως ψιλά γράμματα.



1)Μετα απο κάθε δόση όλοι οι Έλληνες πολιτικοί λένε ότι δεν θα παρθούν άλλα μέτρα, ενώ την ίδια στιγμή΄ακριβώς με καθυστέρηση λίγων εικοσιτετράωρων βγαίνει κάποιος Ευρωπαίος οικονομολόγος και λέει οτι οι Έλληνες θα χρειαστεί να κάνουν και άλλες θυσίες.

2)Σκέφτονται να μιλήσουν για βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους τον Σεπτέμβρη του 2013.Οι άνθρωποι είναι οι κορυφαίοι οικονομολόγοι της Ευρώπης. Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν ότι η βιωσιμότητα της Ελλάδος πλέον έχει μπεί σε μέγγενη; Οχι βέβαια, το ξέρουν καλα,απλά μέχρι τον Σεπτέμρη θα μπουν και άλλα μέτρα, θα παρθουν και θα χαθούν και άλλες ιδιοκτησίες.

3)Η τράπεζα της Ελλάδος μαζί με την ΣΔΟΕ κυνηγάει λογαριασμούς στο εξωτερικό. Τι ακριβώς εννοούμε κυνηγάει; Δηλαδή δεν ξέρουν ποιοί τα έβγαλαν; Συλάβανε τον Μπάμπη Βωβό για χρέη προς το δημόσιο ξέρωντας οτι εχει βγάλει όλη του την περιουσία έξω και έχει υπαχθεί στο άρθρο 99.
Απλά κυνηγάνε τους μικρομεσαίους που πέσανε στην παγίδα να το κάνουν,έτσι ώστε να τους αναγκάσουν να φέρουν τα χρήματα τους πίσω,ώστε να τα φορολογήσουν και αυτά.

4)Φορολογούν ότι κινείτε με σκοπό (υποτίθεται) να πιάσουν την φοροδιαφυγή όμως αυτο που κάνουν είναι να αυξάνουν τα κρούσματα της.

Όλα αυτα και ακόμα περισσότερα που όλοι μας λίγο πολύ συζητάμε καθημερινά είναι τα σημεία των καιρών που δείχνουν οτι τελικά το Ελληνικό βαρέλι ειανι απύθμενο.

Σχόλια