Ισλάμ; Όχι ευχαριστώ!!

Μιας και αν ψηφιστεί ο αντί-ρατσιστικός νόμος τα λόγια μας θα πρέπει να είναι πολύ μετρημένα, σκέφτηκα να γράψω ενα τελευταίο άρθρο όσον αφορά το θέμα αυτο.
Να ξεκινήσουμε απο το γεγονός οτι ως δόγμα στην Ελλάδα υποστηρίζουμε την ανεξιθρησκία.Μέχρι εδω καλα, μιας και σε κάθε πολιτισμένο κράτος θα πρέπει ο λαός να σέβεται τα πιστεύω του άλλου.




 Τι γίνεται όμως στην περίπτωση, που ο ευνοούμενος πολίτης που πιστεύει κάτι διαφορετικό απο το κύριο θρήσκευμα της χώρας, αρχίζει τις απαιτήσεις ;

 Και ασφαλώς αναφέρομαι στην απαίτηση της μουσουλμανικής κοινότητας για ένα Τζαμί σε κάθε "γειτονιά". Δέχομαι το γεγονός επαναλαμβάνω οτι θα πρέπει οι πιστοί κάθε θρησκείας να έχουν τον δικό τους τόπο λατρείας, αλλα απο την άλλη σκοπός της θρησκείας κάθε χώρας δεν είναι η πίστη, η αφοσίωση; Αντί αυτού, βλέπουμε οτι ο μουσουλμανικός κόσμος, δείχνει να έχει ως σκοπό την εξάπλωση του δόγματος με οποιον τρόπο μπορεί.

Θα θυμηθώ τα λόγια του Καντάφι που είχε πει σε μια ομιλία του:

"Σε λίγο καιρό το Ισλάμ θα είναι παντου, η Ευρώπη θα μετατραπεί σε Μουσουλμανική ήπειρος."

Εάν λοιπον, σκοπός του εν λόγο δόγματος ειναι η , με κάθε τρόπο, εξάπλωσή του, καλό θα ήταν η εκάστοτε κυβερνήσεις να διαφυλάξουν λίγο τα έθιμα τους.Μιας και η Θρησκεία έχει περάσει σαν ένα είδος εθίμου και παράδοσης. Γιατί κακά τα ψέμματα η ταυτότητα μιας χώρας εκτός απο την γλώσσα είναι και το θρήσκευμα.

Προσωπικά και είμαι υπεύθυνος για τα λεγόμενα που, βλέποντας  διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο καθώς και με τα όποια ερεθίσματα που έχω, τρέφω ένα είδος μίσους για τους αρκετά φανατισμένους ισλαμιστές. Ανθρώπους που δεν θεωρούν την ανθρώπινη ζωή δώρο. Βίντεο, που με αρκετή ειρωνεία βασανίζουν και σκοτώνουν γυναικόπαιδα. Προσωπικά λοιπον, θεωρώ ένα τέτοιου είδους Θρήσκευμα ανάρμοστο και αντίθετο με την όλη ιδεολογία του σύγχρονου κόσμου.

Σχόλια