Ασε μας ρε Βενιζέλο, δουλέυεις την Ελλάδα εδω και χρόνια!!!!

Καθίσαμε (οι πιο υπομονετικοί) και είδαμε τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών χθες για το θέμα της ΕΡΤ. Είδαμε όλοι με τα μάτια μας με τι πάθος και δέος υπερασπίστηκε την Δημοκρατία και τις αρχές αυτου του τόπου ο Mr.Παγωμένη γλώσσα.
Αλήθεια, κανείς σας έχει παρατηρήσει πως μιλάει ο Βενιζέλος; Έχει παρατηρήσει οτι ποτέ δεν απαντάει ευθέως αλλα εμπλουτίζει τις προτάσεις του με ανούσιες λέξεις που ως κύριο στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τον ακροατή απο την ορθή απάντηση που θα έπρεπε να δώσει.



Χθες λοιπόν ερωτήθηκε(ή μάλλον κλίθηκε να δώσει συνέντευξη τύπου) για την συσκεψη των τριών αρχηγών για το θέμα της ΕΡΤ.

Δείτε λίγο τις δηλώσεις και πείτε μου πόση ώρα έκανε να αναφερθεί στο κύριο θέμα της συσκεψης.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ο Βενιζέλος που τόσο θαρραλέα υπερασπίζεται την δικαιοσύνη , ξέχασε οτι με απόφαση του υπουργού οικονομικών της τρικομματικής κυβερνήσεως που είναι μέλος(ως αρχηγός κόμματος), επενέβη στην απόφαση του δικαστηρίου για την συνταγματικότητα του χαρατσίου. Τότε δεν τον είδαμε πουθενα τον κ.Βενιζέλο να βγαίνει και να λέει οτι η ΝΔ επεμβαίνει στην δικαιοσύνη και την Δημοκρατία. Τοτε γιατί δεν τους είδαμε πουθενα;

Είστε όλοι σας σκυλάκια τους καθεστώτος που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε.

Ενας υπουργός σου (Παπακωνσταντίνου) αυτή τη στιγμή κατηγορείτε για κακούργημα για πράξεις παραπλάνησης δημοσίου, ενω τελούσες αρχηγός κόμματος.

Μην ξεχνάς κ.Βενιζέλο μας, τι είσαι!!! Μην ξεχνάς.

Σχόλια