Συμβουλη Κέρδους 1: Έχεις χρόνο; Βγάλε μερικά λεφτά ρεαλιστικά!!!!!!

Αρκετές φορες θα έχετε ακούσει όλοι σας για την περίπτωση που κάποια sites ανα τον κόσμο προσφέρουν χρήματα στον ελευθερό σας χρόνο ζητώντας απο σας μόνο μερικές όχι και τόσο σημαντικές διαδικασίες.
Ελκυστικό αλλά και περίεργο.  Έψαξα λοιπόν τα περισσότερα απο αυτα και είδα οτι ζητάγανε κάποια προκαταβολή  ή κάποια συνδρομή κλπ κλπ. Και δίνοντας μας τα απίστευτα νούμερα απο δήθεν επιταγές που έχουν κόψει σε πελάτες τους. Ουτοπικό εως ανύπαρκτο.
Βρήκα όμως ένα κόμβο απο sites που υπάρχει μια αρκετά ρεαλιστική φάση.Σου λένε..Έχεις χρόνο;  κάνε κλικ σε διαφημίσεις που θέλουν, να παραμενέις εκει για περίπου 1 με 30 δευτερόλεπτα και τσουπ, μπαινει το χρήμα. Εδω είναι το θέμα ομως. Μην περιμένετε  ανα κλικ να βγάζετε κανα ευρώ. Είπαμε είναι ρεαλιστικό και όσο πιο ρεαλιστικό είναι τόσο πιο πιθανό να ισχύει.
Ετσι λοιπον βρήκα την Probux.Την διαφημιστική εταιρεία που σου παρέχει όλα τα παραπάνω.

Μπείτε εδω- > http://www.probux.com  Γραφτείτε, γίνεται μέλη και ξεκινατε να κάνετε κλικ.
 πληρωμές 0,001 εως 0,01 ευρώ ανα κλικ. Ειπαμε ρεαλισμός.

Πολύ βολική διαχείριση του control panel με προσφορές ανα καιρούς που σου δινουν επιπλέον χρήματα (περισσότερα) εαν κάνεις και μια δύο κριτικές πάνω σε sites που επρόκειτο να ενταχθούν στο πρόγραμμά τους.

ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ; Κάντε το.

Εξάλλου όσοι περνάνε 5-6 ώρες ημερησίως στον υπολογιστή δεν θα έχουν πρόβλημα.

Σχόλια