Aεροπλάνο της TransAsia συνετρίβη on camera στην Ταϊβάν

Στην πτήση GE 235 βρίσκονταν 58 επιβάτες και τουλάχιστον 10 από αυτούς βρίσκονται ακόμη παγιδευμένοι στο αεροσκάφος - 9 οι νεκροί μέχρι τώρα - Δείτε καρέ καρέ την πτώση του!

Αεροπλάνο της TransAsia που πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση στην Ταιβάν συνετρίβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στον ποταμό Κeelung, αμέσως μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Songshan της Ταιπέι.








Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην πτήση GE 235 βρίσκονταν 58 επιβαίνοντες (53 επιβάτες και 5 πλήρωμα) και τουλάχιστον 10 από αυτούς βρίσκονται ακόμη παγιδευμένοι στο αεροσκάφος, ενώ 16 ήταν οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σωστικά συνεργεία έχουν ξεκινήσει ήδη επιχείρηση απεγκλωβισμού των παγιδευμένων επιβατών, ενώ έχει επιοβεβαιωθεί ότι οι νεκροί μέχρι τώρα είναι 9. Ανάμεσα στους επιβαίνοντες είναι και δύο παιδιά.



Το αεροσκάφος, ένα ATR 72-600, πραγματοποιούσε πτήση από την Ταιπέι στο νησί Κίνμεν, όταν για άγνωστους λόγους έχασε ύψος και έπεσε στο ποτάμι.





Το 2014 η Transasia είχε εμπλακεί σε ένα ακόμη αεροπορικό δυστύχημα, καθώς 48 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα ίδιου τύπου αεροσκάφος προσπάθησε να προσγειωθεί κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες στο νησί Μαγκόνγκ. 












http://www.protothema.gr/

Σχόλια