O Kissinger είναι ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ

Τι άλλο θα μπορούσε άραγε να είναι ;
Το 1997, στο περιοδικό Νέμεσις της Λιάνας Κανέλλη δημοσιεύτηκε μια υποτιθέμενη δήλωση που ο Κίσινγκερ έκανε το 1994 σε μια συνάντηση υψηλά ιστάμενων σε ένα ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον. Η πηγή της ήταν άρθρο της Turkish Daily News.

 Η διαβόητη δήλωση ήταν: "Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθή. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας"




Και πάμε να δούμε τον απλούστατο λόγο που ο Χέρνι Κισινγκερ είναι απο τους φανατικότερους υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα.

Στην διαβόητη δήλωση λοιπόν είπε:

1)Να χτυπήσουμε την γλώσσα του: 
Σε συνέχεια του διαβόητου DVD με τα greenglish που είχε δωθεί στου μαθητές απο το Υπουργείο Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε να ενταχθεί μια ακόμη κυβέρνηση με παρεμβάσεις και διαβρώσεις Ελληνικών λέξεων σε διάφορα ορθογραφικά βιβλία του Δημοτικού. Αυτό βέβαια συνέβαινε κατα καιρούς χωρίς καμία πραγματική σημασία όμως. Αλλάξανε γράμματα είτε ορθογραφικά είτε καθαρά λεκτικά, με δικαιολογίες ακαδημαϊκού περιεχομένου. Η γλώσσα μας έχει υποστεί την βιαιότερη κατακρεούργηση των τελευταίως ετών με την είσοδο ατόμων που παραποιούν είτε σκοπίμως είτε άθελα τους βασικές έννοιες.

2)Να χτυπήσουμε την Θρησκεία τους:
Οτι δεν έκαναν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ όλα αυτα τα χρόνια κατάφερε να κάνει μια κυβέρνηση λίγων μηνών.
Με αιτήματα τύπου, να καταργηθεί το μάθημα των Θρησκευτικών, να καταργηθεί η πρωινή προσευχή κλπ,κλπ. Για να μήν σταθώ στο γεγονός την μαζικής ένταξης μουσουλμάνων στην καθημερινότητα μας, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε ένα σημείο που να λένε "Μην κάνεις τον Σταυρό σου γιατί προσβάλεις τον άλλον που έχει άλλο θρήσκευμα." 

3)Να χτυπήσουμε τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα τους:
Καλά εδώ έχει και τον απόλυτο σύμμαχο ο Κισινγκερ. Τον κ.Φίλη. Περνώντας απο χίλια κύματα για τις δηλώσεις και τις παρεμβάσεις του ο κ.Φίλης κάνει φιλότιμες προσπάθειες να διαγράψει κάθε ιστορικό στοιχείο τους Εθνους μας. Μην ξεχνάμε οτι η Δήλωση περι μη ύπαρξης του όρου γενοκτονία των Ποντίων ήταν καθαρά για μελέτη (όπως ο ίδιος υποστήριξε). Με την ίδια βεβαίως λογική θα μπορούσε ο καθένας που βρίσκεται σε κάποιο Α βήμα και έχει κάποια Α απήχηση να δηλώσει οτι ο Ομπάμα είναι απόγονος του Κεμάλ,απλά θα ειναι για μελέτη και όχι κάποια επίσημη θέση.
Το πνεύμα των Ελλήνων είναι υπο κατάρρευση. Καμία διάθεση για αλλαγή και επανάσταση. Καμία προσπάθεια επανένταξης του στον κόσμο. Το μόνο που σκέφτεται ειναι το πώς θα φέρει τον ήδη μειωμένο μισθό του στο σπίτι για να καλύψει τις βασικές και όχι όλες τις ανάγκες της οικογένειας του.

Με τέτοιο πόλεμο λοιπόν στην Ελληνική ρίζα, πως να μπορεί να αντεπεξέλθει κανείς στα κοινά;

Με την ΒΊΑΙΗ εισβολή των μεταναστών, είτε αυτόι λέγονται πρόσφυγες είτε αυτοί ονομάζονται μετανάστες, πως να μην διαβρωθεί το Έθνος; Πως να μην κλειστεί ο Έλληνας στο σπίτι του; Πως να μην  σκεφτεί χιλιάδες λόγους για να προστατέψει το "τομάρι" του και όχι την πατρίδα;

Διάβρωση του Έθνους δια χειρός Κίσινγκερ.

Υ.Γ.Αν και εν τέλη δείχνει να χάνουν το παιχνίδι οι Αμερικάνοι στην Μέση Ανατολή, με την έγκαιρη επέμβαση των Ρώσων, οι ντόπιοι Αμερικάνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι ως καλοκουρδισμένα ρομποτάκια να πράττουν όπως τους προγραμμάτισαν.



Σχόλια