Οι Προφήτες ακούγονται τώρα πιο πολύ απο ποτε!!

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται μια έντονη διάθεση του ελληνικού κοινού να διαβάζει αρχικά διάφορες προφητείες αγίων και μή, απο τα μέσα του διαδικτύου. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι σε κρίσιμες περιόδους οι κάτοικοι χωρών που βάλλονται απο διάφορα φαινόμενα, ειτε αυτά είναι τεχνητά είτε είναι φυσικά να στρέφονται στην θρησκεία τους.













Αυτό όμως κατα πόσο είναι ακριβές; Για να ακριβολογούμε, αυτες οι προφητείες, κατα πόσο έχουν πραγματικά ειπωθεί απο τους Αγίους ή προφήτες;
Εδω είναι το πραγματικό ερώτημα. Οι περισσότεροι πάνε με το ρητό "πίστευε και μη ερεύνα" (που δεν έχει ειπωθεί ποτέ πια ή πραγματική του έννοια ) και ακολουθούν πιστά τα όσα διαβάζουν.

Όμως δείτε κάτι που πιστευω αρκετοί προς τέρψιν του κοινού θα μπορούσαν (και πιστευω πως κάνουν) να γράψουν:

"Μετά τον καυτό Δεκέμβρη θα έρθει το κακό στην υγεία" Προφητεία του ΤΑΔΕ.
Οποτε λες, είχαμε τον πιο κακό Δεκέμβρη των τελευταίων ετών, αρα κάτι κακό έρχεται.

Θέλω να πω, ότι προφητείες είναι κάποια κείμενα που ποτέ δεν θα μάθουμε την πραγματική τους προέλευση. Είτε γράφτηκαν από κάποιον άγιο είτε από κάποιον "τρομοκράτη". Δυστυχώς η εκμετάλλευση κυρίως της ψυχής δεν μπορεί να σταματήσει ούτε στις μέρες μας.

Τα παραπάνω όλα τα γράφω μετα απο πολύ σκέψη για τα όσα έχω διαβάσει και μάλιστα τα περισσότερα βγαίνουν εκ των υστέρων στην δημοσιότητα.

Σχόλια