Martial Law (Στρατιωτικό νόμος) έρχεται στις πολιτισμένες χώρες;;;

Η ιδέα εμφυτέφτηκε στο μυαλό μου λιγες εβδομάδες πριν όπου σε μια συζήτηση που είχα με έναν πολιτικό αναλυτή μου εξήγησε το πως οδεύουν όλα προς τα εκεί. Βλέπετε κάποιοι άνθρωποι έχουν ως επάγγελμα την παρακολούθηση των γεγονότων και βάση των εμπειριών τους είναι σε θέση να προβλέψουν ένα μέρος μιας πραγματικότητας που έρχεται.



Είναι γνωστό ότι για τους συνομοσιολόγους ,αυτοι οι λιγοι που μας κυβερνούν λατρεύουν πολιτεύματα όπως μοναρχία, ολιγαρχία και δικτατορία. Είναι γνωστό πάλι στους ίδιους κύκλους ότι απότερος τους στόχος είναι η απόλυτη κυριαρχία. Αν λοιπόν ακολουθήσουμε αυτους τους συλογισμούς τότε, βάση των όσων συμβαίνουν τελευταία τα πράγματα οδηγούνται προς μια απόλυτη κυριαρχία.Τον Στρατιωτικό Νόμο.

Και ποιος θα μπορούσε άραγε να βοηθήσει στην επέκταση μιας τόσο "ασχημης" πολιτικής; Μα φυσικά το αιώνιο όπλο των πολιτικών.....η τρομοκρατία.
Ολοι λίγο πολύ ξέραμε για την σχέση της Αλ Καϊντα με την CIA και τον πρόεδρο ΜΠΟΥΣ. Αρα λοιπόν γιατι να μην έχουμε μια καχυποψία και για τις προθέσεις της ISIS;; Θέλω να πω, ότι είναι λιγο περίεργο που μια τρομοκρατική οργάνωση εχει ως στόχο Κυβερνήσεις αλλα άντα χτυπάει άμαχο πλυθισμό. Γιατί παράδειγμα δεν είδαμε επίθεση εναντίων πολιτικών;

Ηδη Γαλλία,Βέλγιο,Τουρκία,Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και ΗΠΑ έχουν σηκώσει το Λάβαρο του πολέμου, βάζοντας τις χώρες τους σε Κοκκινο συναγερμό.

Δεν άκουσαμε όμως ποτε την παύση του.......

Ενας στρατιωτικός νόμος, έτσι όπως οδηγούνται τα πράγματα θα ακουστεί στα περισσότερα αφτιά ως ανακούφηση απο τις φοβίες τους για τους τρομοκράτες.

Στρατιωτικός Νόμος, απο Στρατό που υπάγεται στο ΝΑΤΟ.

Κάντε λίγο τους υπολογισμούς .....

Σχόλια