Ασε μας ρε φίλε με τα κανάλια σας.

Εδω και πόσο καιρό δεν ξέρω ασχολούμαστε με το αν θα εκπέμπει ο ALPHA ή το STAR πανελλαδικά η όχι. Ασχολούμαστε με τα κανάλια. Ασχολούμαστε με την τηλεόραση. Σε ένα κόσμο που η μάνα ψάχνει σκουπίδια να βρεί αποφάγια ασχολούμαστε για το αν θα έχει στέγη η κ.Μενεγάκη ή η κ.Στεφανίδου. Μα πόσο αποπροσανατολισμένος είναι πια αυτός ο λαός;;  Μα πόσο σύγχηση μας έχουν φορτώσει πλέον και δεν βλέπουμε την αλήθεια;;;;




Θέλω αλήθεια να ξέρω, πόσοι είναι αυτοί ποθ βλέπουν με αγωνία τι θα γίνει με τις τηλεοπτικές άδειες;; Γιατί αν το ποσοστό ξεπερνάει το 30% τότε αγαπητοί Έλληνες έχουμε χάσει το παιχνίδι. Δεν μιλάω για φτώχια ή ξεπεσμό, ουτε για ανεργία και δουλεία. Μιλάω για την Ελλάδα. Το πρόβλημα δεν θα είναι σε λίγο καιρό αν θα έχουμε δουλειες...αλλα αν θα εχουμε πατρίδα να δουλέψουμε.Διότι έτσι όπως το πάνε στην χώρα μας θα δουλεύουμε για ξένους.

Τα κανάλια λοιπόν, όπως όλα τα media σε κάθε χώρα του πλανήτη έχουν άλλη ισχύ,άλλη ηθική. Δεν έχουν πρόβλημα να δουλέψουν για κάποιον μουσουλμάνο και να προπαγανδίσουν την χώρα.Δεν έχουν πρόβλημα για να στήσουν την Ελληνική οικογένεια στον τοίχο στοχοποιόντας την αξία της. Δεν έχουν ηθική.Και δεν μιλάω για τους εργαζόμενους ίσω απο τις κάμερες που είναι απλοί μεροκαματιάρηδες. Αλλα για όλα αυτα τα ανθρωπόμορφά πλάσματα που στέκονται προστά στο γυαλί και επιδεικνύουν με περρίσεια χάρη τα όσα τους υπαγορεύουν οι άνωθεν. Δεν διαστάζουν ακόμα να βάλουν μπροστά τους μεροκαματιάρηδες των καναλιών για να δείξουν στον κόσμο το πόσο κακό κάνει στον Ελληνα το να κλείσει το κανάλι τους.
Αλήθεια, κανείς απο αυτούς σκέφτηκε τους καμεραμαν όταν εβγαζαν 30€ την ημέρα για 14 και 15ωρες ενω εκείνοι σε κάθε εκπομπή τους εβγαζαν την δόσο απο το SLC;;;; φαντάζομαι τότε δεν ήταν και τόσο σημαντικοί.

Αφήστε λοιπόν τα κανάλια να κάνουν την δουλεια τους και εμείς την δική μας. Γιατί η δική μας δουλειά ειναι να κρατήσουμε την χώρα μας όρθια.

Σχόλια